2 mai 2024
ULTIMA ORĂ! Un deținut periculos a evadat din Penitenciarul Găești

ULTIMA ORĂ! Un deținut periculos a evadat din Penitenciarul Găești

detinut evadat din penitenciarul gaesti dambovita

Un deținut periculos, condamnat pentru crimă, a evadat în această după-amiază dintr-un punct de lucru al Penitenciarului Găești.

Constantin Crețu, în vârstă de 35 de ani, din Dumești, Iași, avea de executat 15 ani de închisoare pentru omor. Era în regim deschis. Surse bine informate ne-au declarat că bărbatul se îndrăgostise de o angajată a unui local din oraș și era foarte gelos.

În acest moment polististii din județ au făcut filtre la toate intrările și ieșirile din localități și verifică atent toate mașinile.

 

 

 

UPDATE

“În această după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găesti au fost sesizați de către reprezentanții Penitenciarului Găești cu privire la faptul că un bărbat, de 35 de ani, din județul Iași, încarcerat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru al unei societăți comerciale unde desfășura activități lucrative fără pază și nu a mai revenit la unitatea de detenție la terminarea programului de lucru.

Acesta era condamnat la executarea a 15 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

La momentul plecării, deținutul Crețu Constantin era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albă și purta o șapcă albă.

Semnalmente: 1,73 m înălțime, păr șaten întins, frunte lată, nas drept, ochi căprui, gura mica, bărbia ascuțită, urechi lipite, ten deschis la culoare. Purta barbă subțire.

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

La nivelul I.P.J. Dâmbovița au fost constituite mai multe filtre, îndeosebi pe raza localităților Găești, Petrești, Valea Mare și Mătăsaru.

Se efectuează investigații în colaborare cu efective de la Penitenciarul Găești.

La activitățile de căutare participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, fiind folosit și un câine de urmă.” – precizează Poliția Dâmbovița.

detinut evadatpenitenciar gaesti dambovita fotografie recenta

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial