1 mai 2024

FLAGRANT! Doi poliţişti l-au băgat la zdup pe un şofer care a vrut să le dea 500 de lei MITĂ!

www.mariusbuga.ro_images_flagrant090412COMUNICAT

La data de 23 octombrie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Dâmbovița, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, l-au prins în flagrant pe C.C.E. în timp ce oferea, cu titlu de mită, suma de 500 de lei unor agenți de poliție din cadrul I.P.J. Dâmbovița.

În fapt, în urma denunțurilor formulate la sediul S.J.A. Dâmbovița de către doi agenți de poliție, a rezultat faptul că, în ziua de 23.10.2016, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, aceștia l-au depistat în trafic pe C.C.E. în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Cu această ocazie, C.C.E. le-a promis polițiștilor o sumă de bani în scopul de a nu-i fi întocmit dosar penal pentru infracțiunea constatată.

În urma sesizării, după înregistrarea dosarului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, la aceeași dată, a fost organizată și desfășurată acțiunea de prindere în flagrant, sub coordonarea procurorului de caz.

C.C.E. a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița în vederea continuării cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial