25 aprilie 2024
Fieni: NENOROCIREA care a lovit o familie a şocat tot oraşul! “E mort, n-ai ce să-i mai faci!”

Fieni: NENOROCIREA care a lovit o familie a şocat tot oraşul! “E mort, n-ai ce să-i mai faci!”

O moarte cumplita i-a fost scrisa unui barbat, de 55 de ani, din Fieni. Omul a fost gasit inecat in canalul din spatele locuintei.

I se sparsese o conducta in interior si a vrut sa opreasca apa de la robinetul din bazin.

A alunecat pe gheata, cred rudele lui, si s-a prabusit in canal, unde a fost gasit inecat, 15 minute mai tarziu…

Barbatul muncea ca strungar la o fabrica din oras. Sotia lui este plecata la munca, in Spania, si locuia cu fiica lui.

Dupa ce s-a intors acasa, fata i-a spus ca s-a spart o teava, iar omul s-a dus la bazinul din spatele casei sa opreasca apa.

“S-a aplecat, e cam adanca, are vreo 70 adancime bazinul si cand a venit fii-sa dupa el, e nepotul meu, l-am scos eu cu un vecin, un sfert de ora mi-e ca a stat acolo”, ne-a declarant Gheorghe Meianu, unchiul victimei.

“Am sarit gardul si am ajutat, era cu capul in jos, in apa, i-am zis, ba- e mort, n-ai ce sa-i mai faci. Nu mai traia? Nu, i-am spus ca e mort”, ne-a povestit Ilie Doran, martor.

“Nu-i mergea apa si nemergandu-i apa a vrut sa opreasca de la bazin robinetul sa poate sa o repare. Ca a alunecat, nu stiu ce s-a intamplat, a picat cu capul in jos. L-a gasit fata la un sfert de ora dupa ce s-a intamplat necazul”, a aflat si Elena Meianu, matusa barbatului.

“Au fost efectuate manevre de resucitare, insa la scurt timp barbatul a decedat.

Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili imprejurarile in care a fost produs evenimentul”, ne-a precizat agentul Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Trupul fara viata a fost dus la medicina legala pentru necropsie. Sotia omului este asteptata in tara sa se ocupe de inmormantare

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial