20 aprilie 2024
O copilă de 12 ani a fost batjocorită de doi indivizi pe care i-a cunoscut pe internet

O copilă de 12 ani a fost batjocorită de doi indivizi pe care i-a cunoscut pe internet

O copilă de 12 ani din Dâmboviţa a fost batjocorită de doi indivizi pe care i-a cunoscut pe internet.

Fata a făcut imprudenţa să aibă încredere în ei şi să iasă împreună la plimbare, numai că îndată ce au ajuns într-o altă localitate, suspecţii – unul de 17 ani, celălalt de 35, au violat-o! Cei doi sunt acum reţinuţi.

Fata locuieşte împreună cu tatăl şi cu bunica ei. A rămas fără mamă încă de mică, şi nu avea cui să ceară sfaturi atunci când i s-a propus o întâlnire. A acceptat să se vadă cu bărbaţii cunoscuţi pe internet şi să se plimbe cu ei prin împrejurimi.

Tamara Iscru, pshiholog: ”Naivitatea ei a fost folosită de oamenii aceştia, care au folosit copilul să poată să îşi manifeste pulsiunile lor. Este dramatic când se întâmplă aşa ceva, pentru că marchează viaţa copilului pentru mult timp de acum înainte. Această trăire nu poate fi ştearsă, amprenta rămâne”.

Asistenţii sociali au mers în anchetă acasă la copilă.

Cerasela Gurgu, purtător de cuvânt DGASPC Dâmboviţa: ”S-a constatat că nu se impune preluarea în regim de urgenţă a fetiţei. Tatăl a declarat că îşi asumă responsabilitatea creşterii şi îngrijirii a copilului. Fetiţa a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică”.

Între timp, cei doi suspecţi au fost audiaţi şi reţinuţi.

Agent Ana Maria Liţă, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: ”A fost dispusă măsura pentru 24 de ore. Aceştia fiind bănuiţi că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră”.

Indivizii urmează să ajungă în fața magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ar putea face până la 7 ani de închisoare.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial