17 mai 2024
Fieni – Copiii, încântaţi de uniforma de poliţist!

Fieni – Copiii, încântaţi de uniforma de poliţist!

 

fieniActivitățile dedicate Zilei Poliției Române au continuat la Fieni

Pe 25 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și efective de la Serviciul Rutier, au continuat seria activităților dedicate Zilei Poliției Române.

Astfel, începând cu ora 11:00, în parcul central din Fieni, polițiștii s-au întâlnit cu copii și cetățeni de diverse vârste, au purtat discuții și le-au prezentat uniforma, autospecialele și echipamentele aflate în dotare.

Totodată, polițiștii le-au înmânat flyere cu recomandări preventive.

Ora Pământului” și la poliția dâmbovițeană

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița se alătură instituțiilor care participă la programul „Ora Pământului”.

Astfel, aseară,în intervalul orar 20:30-21:30, au fost stinse luminile în sediul inspectoratului, în birourile unde nu se desfăşoară activităţi operative.

Polițiștii vor fi în teren și vor continua să acționeze pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Ora Pământului” este o acțiune care are rolul de a atrage atenția asupra necesității limitării efectelor poluării produse în procesul de obținere a energiei electrice.

alcoolCercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

La data de 24 martie a.c.,polițiștii din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Moreni au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Dărmănești.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal, iar la finalizarea cercetărilor se va propune soluție legală prin unitatea de parchet.

Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

La data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat din localitate.

Cel în cauză, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni la regimul rutier, a fost condamnat de Judecătoria Târgoviște la executarea unei pedepse privative pentru o perioadă de 1 an.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial