1 mai 2024

Dâmboviţa – Nouă persoane rănite, în şase accidente de circulaţie

34284555_1632897256829198_2727273614138146816_nUn weekend fără accidente de circulaţie grave sau mortale!

Poliţia rutieră le mulțumește tuturor celor care au înțeles necesitatea respectării regulilor de circulație și le recomandă participanților la trafic să manifeste prudență sporită în timpul deplasărilor pe drumurile publice.

În perioada 01 – 03 iunie a.c., pe raza județului Dâmbovița au fost înregistrate șase accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală uşoară a nouă persoane.

Din fericire, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa și nu a fost rănită grav în accidente de circulaţie produse pe drumurile din Dâmboviţa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că doi dintre șoferi ar fi avut alte preocupări în timpul deplasării, de natură a le distrage în mod periculos atenția și un alt conducător auto nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi.

De asemenea, un accident rutier s-a produs pe fondul consumului de alcool și celelalte două ca urmare a nerespectării regulilor de circulație de către un pieton și un biciclist.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial