19 aprilie 2024

FC Aninoasa, spre podiumul seriei C3!

fcanFC Aninoasa a început accensiunea spre podiumul seriei C3. Echipa din apropierea Târgoviștei și-a arătat valoarea adevărată și a dat recital cu Urban Titu, egalând-o la puncte pe Flacăra Moreni, ocupanta locului 3. Pe teren propriu, trupa lui Bălașa a excelat și a depășit Titu cu un sec 4-0. Jocul formidabil al lui Pahonțu et.comp a dus Aninoasa să-și asigure toată zestrea de puncte din prima repriză.

“Tirul” la poarta lui Drăgușin a început în minutul 7, când Neguț a deschis scorul, cu capul, după ce mingea a circulat pe traseul Călinescu-Cernea. La puțin timp după ce reușita lui Coman a fost anulată pe motiv de ofside, iar lovitura de cap al lui Pahonțu s-a oprit în transversală, Cernea a majorat avantajul, printr-un șut la colțul lung din marginea careului (20). Pe final de repriză, Calofir și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor (38), după ce a fructificat perfect assist-ul lui Neguț.

Văzând că nu beneficiază de un adversar pe măsură, în actul secund a mai scăzut din turație, lăsând adversarul să mai respire, iar pe antrenorii formației adverse să spună că “ Aninoasa reprezintă cea mai puternică echipă din serie”. Cu 12 minute înainte de final, Călinescu a găsit și el drumul spre gol, înscriind pe lângă portar, după ce a scăpat singur cu aceasta. Mai mult de atât, în minutul 68, Călinescu a mai punctat o dată, dar reușita i-a fost anulată pe motiv de ofside.

Despre adversar se poate spune doar că în cele 90 de minute a ajuns foarte rar la buturile lui Bărboiu, iar cele mai periculoase ocazii au fost irosite de Iancu, Truță și G. Ion. Prin succesul categoric din această după-amiază s-a văzut clar ce diferență există între cele două formații dâmbovițene!

 

FC Aninoasa – Urban Titu  4-0 (3-0)

Marcatori: Neguț (7), Cernea (20), Calofir (38), Călinescu (78).

Aninoasa: Bărboiu – Marina, Coman (75 Rusu), Pahonțu, Ș. Ion – A. Ștefan, Grigorescu (71 Dinu) – Călinescu (84 Neacșu), Calofir (55 Maican), Cernea – Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Titu: Drăgușin – Iancu (65 Ionică), Vlad, Negulescu, Lupu (80 Stere) – Bărcănescu – Sima, V. Ștefan, I. Enache, R. Enache (79 G. Ion) – Truță. Antrenor: Gheorghe Becheanu.

Stadion: “Comunal” (Aninoasa). Spectatori: 250.

Au arbitrat: Valentin Porumbel (Oltenița) – Ionuț Măndiță (Tunari), Mihaela Țepușă (București). Observatori FRF: Cristian Nica (Ploiești) și Florin Craioveanu (București).

Cartonașe galbene: Iancu (43), I. Enache (58).

Ionuț Parghel

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial