2 mai 2024
Urban Titu a luat bătaie de la Muscelul Câmpulung!

Urban Titu a luat bătaie de la Muscelul Câmpulung!

campuUrban Titu a pornit cu stângul returul campionatului. Echipa antrenată de Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin nu a putut obţine nici un punct în disputa cu CN Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung, noul lider al seriei C3. Urbanul a început bine jocul cu argeşenii, dar la final a cedat cu scorul de 0-2. Oaspeţii au punctat câteodată în fiecare repriză, prin Voicu (23) şi Oancea (60). Startul meciului a lăsat impresia că jucătorii din Titu pot scoate cel puţin o remiză, dar o dată cu trecerea timpului adversarul şi-a arătat superioritatea. În primul minut de joc Urbanul a avut posibilitatea deschiderii scorului, dar şutul lui Calofir, din marginea careului, s-a oprit în braţele lui Tănase. La următoarea fază de atac, Titu a fost din nou aproape de gol, dar încercarea la firul ierbii al lui Constantinescu a fost blocată perfect de portarul muscelean. Apropierea de jumătatea reprizei i-au dus pe Dicu et comp. să mai scadă din turaţie, iar adversarul să se apropie de buturile lui Drăguşin. La capătul ratărilor lui Oancea şi Burghel, Voicu a găsit drumul de gol, deschizând scorul, dintr-o lovitură liberă, executată din marginea careului (23). În finalul primului act, Albu a mai irosit o ocazie pentru Urban. La reluare, echipa Urbanului arată poftă mare de joc, dar în acelaşi timp este lipsită de şansă în faţa porţii adverse. Constantinescu a ratat în minutul 47 o ocazie imensă de a restabili egalitatea pe tabelă, iar la finalul primei ore de joc, Dicu îşi copiază colegul, irosind din nou o altă ocazie mare. Rămasă cu poarta imaculată formaţia din Câmpulung a taxat imediat defensiva dâmboviţeană. La intrarea în ultima jumătate de oră a jocului, Muscelul a ridicat scorul prin Oancea, printr-o execuţie din interiorul careului. Mai mult de atât, în minutul 63, scorul ar fi putut lua din nou proporţii, dar Drăguşin a parat excelent lovitura de la 11 metri executată de Voicu. Pe final de meci s-a jucat pe contre, iar pentru Titu doar Albu şi Calofir au mai expediat câteva şuturi la poarta lui Tănase. Urban a pierdut primul meci oficial din 2016, iar sâmbăta viitoare, va evolua în deplasare, împotriva lui AFC Hărman.

Urban Titu – Muscelul Câmpulung 0-2 (0-1)

Marcatori: Voicu (23), Oancea (60).

Urban: Drăguşin – Sima (63 Moraru), Matei, Vlad, Lupu – Albu (77 Gârniţă), Năstase (46 Breazu) – Dicu, Calofir (72 Ghioacă), Moruz – Constantinescu. Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

Muscelul: Tănase – Voicu, Leca, Rada, Băduleanu (87 Dumitrache) – Mahu, I. Ion, Oancea (77 David), Burghel – Jenaru (75 Miloşi), Ionescu (81 Dalu). Antrenor: Ovidiu Tică.

Stadion „Orăşenesc”. Spectatori: 170.

Au arbitrat: Laurenţiu Ciuchiţă (Buftea) – Doru Zamfir (Slatina) şi Ovidiu Dorobanţu (Olanu – VL).

Observatori FRF: Ion Ştefan (Buzescu – TR) şi Valentin Epure (Bucureşti).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial