25 aprilie 2024

Chindia, interesată de Zidăroiu!

Chindia își dorește în continuare jucători de la FCM Târgoviște, punând de data aceasta ochii pe Marius Zidăroiu. Silviu Dumitrescu nu ar refuza un fotbalist precum Zidăroiu, pe care îl consideră o dublură perfectă pentru Dragoș Pătru, în flancul drept al defensivei. Tehnicianul grupării de sub Turn are însă și o reținere în privința lui, deoarece la urechile sale ar fi ajuns ideea că Zidăroiu ar fi un fotbalist cu probleme în afara gazonului.

„Deocamdată nu este nimic concret. Zidăroiu ar fi o soluție foarte bună pentru noi în dreapta apărării. Ce mă surprinde la acest fotbalist este faptul că are câteva probleme extrasportive, iar eu nu prea agreez aceste lucruri la echipele unde antrenez. Vom analiza foarte bine acest fotbalist și ne vom decide asupra lui în următoarele zile”, a sunat declarația lui Silviu Dumitrescu, cu privire la fotbalistul în vârstă de 23 de ani. Întrebat dacă a fost contactat de vreun oficial al târgoviștenilor, Zidăroiu ne-a transmis că nu a vorbit cu nimeni de la Chindia, dar și-ar dori să evolueze la un club de o asemenea anvergură.

„Mă surprinde și mă bucură să aud așa ceva, dar până acum pot spune că nu am vorbit cu nimeni de la Târgoviște. Mi-ar plăcea foarte mult să evoluez la Chindia, o echipă cu tradiție în fotbalul românesc. Dacă mă va contacta cineva de acolo, răspunsul meu va fi pozitiv”, ne-a declarat și Zidăroiu, un jucător care este fără angajament de câteva luni. În ultima perioadă, Zidăroiu a evoluat pentru Flacăra Moreni, dar nu a ajuns la nici un acord cu gruparea de pe Cricov.

Fotbalistul originar din Bucșani a debutat la 16 ani în Liga a 3-a și la 18 în eșalonul trei, numărându-se în fiecare sezon printre golgheterii echipei, chit că de meserie este fundaș dreapta. A fost dorit într-o perioadă de Răzvan Lucescu, pe atunci la FC Brașov, dar și monitorizat un retur întreg de Sheriff Tiraspol, care s-a orientat în cele din urmă către Marian Pârșă. Dacă ar ajunge la Chindia, Zidăroiu ar fi al patrulea jucător adus aici de Silviu Dumitrescu, după Cosmin Anton, Cosmin Negoescu și Cornel Dinu.

Ionut Parghel

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial