10 mai 2024
TITU: Echipa lui Rică Neaga reuşeşte să atingă cel de-al şaselea meci fără înfrângere

TITU: Echipa lui Rică Neaga reuşeşte să atingă cel de-al şaselea meci fără înfrângere

tituInvincibilitatea continuă pe „Orăşenesc”

Urban Titu continuă şi după duelul cu piteştenii de la SCM seria de invincibilitate. Echipa lui Rică Neaga reuşeşte să atingă cel de-al şaselea meci fără înfrângere, după ce a încheie nedecis şi în inferioritate numerică înfruntarea cu Argeşul. Trupa dâmboviţeană putea cuceri toate punctele cu argeşenii, dar acest lucru se năruieşte pe final de joc, când maniera de arbitraj a centralului Stanciu lasă mult de dorit, iar omul în plus al echipei piteştene îşi face din plin prezenţa în careul lui Iordan.

Cu un sistem de joc ofensiv (4-3-3), Urbanul îşi dorea să surprindă SCM-ul încă din prima repriză, dar niciodată nu se găseşte ţinta dorită. La prima încercare de gol, şutul lui Neguţ trecea milimetric pe lângă bara din dreapta lui Vlăsceanu (14), iar la a doua, lovitura de cap al lui Rădescu (38) este reţinută fără probleme de portarul argeşean. În ceea ce priveşte adversarul, acesta încheie prima repriză fără nici un şut pe poarta lui Iordan, dar în schimb, are două ocazii de gol periculoase prin Dalu (10, 43), care ocoloesc de puţin buturile dâmboviţene.

Intrarea în actul secund duce Titu să arate o nouă faţă şi să fie mult mai incisivă în faza de finalizare. Pe fondul unui joc agresiv în jumătatea de teren adversă, Urbanul deschide scorul, prin O. Stan (50), care fructifică de minune pasa lui Rădescu, trimisă din partea stângă a terenului. Imediat, după modificarea tabelei, dâmboviţenii trec în două rânduri pe lângă majorarea scorului, prin Neguţ (63) şi Rădescu (65), unde şuturile ambilor jucători sunt respinse în ultimul moment de Vlăsceanu.

La intrarea în ultimul sfert al partidei, Titu rămâne cu un om mai puţin în teren, după ce Avram vede cartonaş roşu, pentru o intrare la limita regulamentului la Dalu, în apropiere de suprafaţa de pedeapsă. Mai mult de atât, Argeşul restabileşte egalitatea prin lovitura de cap al lui Dobra (83), când arbitrul Stanciu în loc să acorde aut, indică, eronat, lovitură de colţ. Tot în această fază, Ştefănescu suferă o accidentare dură, în urma căreia este preluat de serviciul de ambulanţă, prezent la stadion.

Urbanul are şansa victoriei în ultimele secvenţe ale întâlnirii, dar „torpila” lui O. Stan din zona liniei de şase metri se scurge puţin peste transversala porţii lui Vlăsceanu.

Declaraţii

Adrian Neaga – antrenor Urban: „Din păcate cu Argeşul am avut parte doar de un rezultat de egalitate. Îmi pare rău pentru băieţi că nu au cucerit toate punctele, după ce au dat încă o dată dovadă de mare caracter. Îi felicit pentru dăruirea pe care au arătat-o în teren. Din punctul meu de vedere a fost viciere de rezultat, pentru că la faza premergătoare golului piteştean, arbitrul de centru în loc să indice out, a arătat, greşit, corner. Una peste alta este bine că rămânen neînvinşi şi lângă cele mai puternice echipe din serie. Vom lucra în linişte în continuare şi sperăm să obţinem rezultate mai bune de aici înainte. Dacă jucam unsprezece la unsprezece până la finalul jocului nu cred că mai puteam fi egalaţi. Încă o dată plătim tribut lipsei de concentrare în ultima parte a jocului”.

Adrian Dulcea – antrenor SCM: „Am făcut un joc bun în compania uneia dintre cele mai puternice echipe pe care le-am întâlnit până acum. Din păcate  am reuşit să obţinem doar un punct, dar la un moment dat era posibil să-l pierdem şi pe acesta. Sunt mulţumit de rezultat şi cred că acesta a fost echitabil. Încă nu reuşim să marcăm din ocaziile create şi e clar că aici avem o problemă. Arbitrajul a fost unul de Liga a 3-a şi nimic mai mult. A fost corectă superioritatea noastră numerică  în ultima parte a jocului după ce jucătorul Urbanului (nr. Lucian Avram) a recurs la o intrare foarte dură la Dalu. Titu este o echipă care mi-a plăcut. Reprezintă o echipă combativă şi aşezată foarte bine în teren. Cred că Rică Neaga face o treabă bună la Urban”.

Alexandru Iordan – portan Urban: „Un egal care nu ne mulţumeşte. Am jucat în prima repriză mai slab, iar în a doua ne-am revenit şi am arătat o altă atitudine. Din păcate, în ultimele minute, adversarul a reuşit să restabilească egalitatea. Pentru noi a fost rău că am avut din nou om eliminat, iar acest lucru ne-a costat. Este păcat că am trecut din nou pe lângă victorie, aşa cum s-a văzut şi la Afumaţi. Sperăm ca la Chiajna să recuperăm punctele pierdute cu SCM”.

Ovidiu Stan – atacant Urban: „Se putea mai mult decât un rezultat de egalitate cu Argeşul. Din păcate am fost egalaţi pe final, după ce am condus. Trebuia ca la finalul acestui joc să obţinem trei puncte şi nu doar unul. Am făcut câteva greşeli care ne-au costat. Dacă am fi rămas unsprezeze la unsprezece, cred că era altceva. Sperăm să trecem repede peste acest semieşec şi să arătăm mult mai bine în meciul următor, cu Chiajna 2.

Urban Titu – SCM Argeşul Piteşti       1-1 (0-0)

Marcatori: O. Stan (50)/ Dobra (83).

Urban: Iordan – Pâslaru, Ştefănescu (86 Lică), Avram, Mirescu (46 Butoi) – Petculescu, Cârstea (79 A. Stan), Ivaşcu (c) – Rădescu, O. Stan, Neguţ (71 Dicu). Antrenor: Adrian Neaga.

SCM: Vlăsceanu – Dima, Stancu, Delcea, Dumitrache (c) – Boboc (90+1 Popescu) – Alexe (79 Marcu), Iamandi, Neagu (58 Dobra), D. Andrei (66 Naciu) – Dalu. Antrenor: Adrian Dulcea.

Stadion „Orăşenesc”. Spectatori: 120.

Au arbitrat: Ionuţ Robert Stanciu – Constantin Pantilimonescu (ambii Ploieşti), Roxana Paula Bănăşeanu (Câmpina). Observatori FRF: Ştefan Poenaru şi Nicolae Babeti (ambii din Bucureşti).

Cartonaşe galbene: Neguţ (52), Ivaşcu (82)/ Boboc (19), Dumitrache (25), Naciu (90+3). Cartonaş roşu: Avram (76).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial