1 mai 2024
FC Aninoasa a cedat în faţa Flacăra Moreni

FC Aninoasa a cedat în faţa Flacăra Moreni

fcaninFC Aninoasa a încheiat, încă din primul tur, conturile cu ediţia actuală a Cupei României, după înfrângerea suferită în disputa cu Flacăra Moreni. Pe malul Cricovului, gruparea din vecinătatea Târgoviştei a cedat cu scorul de 0-2, în urma golurilor marcate de M. Plăcintă (5) şi de Drăgan (85). Oboseala acumulată în cantonamentul centralizat de la Moroieni a dus echipa lui Cristian Bălaşa să fie cu un pas în spatele adversarului. Chiar dacă la posesie Aninoasa a fost peste „lupi”, timiditatea în joc, lipsa responsabilităţii, frica de a nu greşi şi lipsa atitudinii pozitive i-au dus pe Bărboiu et comp. să spună adio prematur competiţiei KO.

Aninoasa a arătat mai bine cu morenarii în actul secund, când au apărut şi ocaziile la poarta adversă. Trecerea la o linie defensivă cu trei fundaşi a împins echipa lui Bălaşa să fie mai activă în atac, dar tot fără rezultat pe tabela de marcaj. În ultima jumătate de oră a întâlnirii, Cernea, Ş. Ion şi Neguţ şi-au încercat norocul la buturile lui Panaite, fără să găsească vreodată ţinta căutată.

După eliminarea din Cupă, până la startul campionatului, pentru Aninoasa va urma o nouă serie de meciuri amicale, cu adversari din Liga a 3-a.

Flacăra Moreni – FC Aninoasa 2-0 (1-0)

Flacăra: Panaite – Mocanu, Acasandrei, Pârvu, Palamariu (80 Tronaru) – L. Plăcintă, M. Plăcintă – Drăgan (90+2 Guţă), Nedelcu, Matei – Iliescu (87 Cârnaru). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Aninoasa: Bărboiu – I. Constantin (75 Pahonţu), Ştefan, Coman, Ş. Ion – Dinu (64 Grigorescu) – D. Cernea, Penescu, Calofir, Neacşu (78 Călinescu) – Neguţ. Antrenor: Cristian Bălaşa.

Stadion „Flacăra”. Spectatori: 1 000.

Au arbitrat: Andrei Moroiţă – Cătălin Popovici şi Ştefan Dumitrache (toţi din Ploieşti).

Cartonaşe galbene: Pârvu (14), L. Plăcintă (39), Tronaru (90+3)/ Penescu (58), Ştefan (60), Dinu (64).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial