20 aprilie 2024
Urban Titu, meci dur cu CS Ştefăneşti! 0 la 2

Urban Titu, meci dur cu CS Ştefăneşti! 0 la 2

urbaniUrban Titu a încheiat printr-o înfrângere penultimul joc de acasă din acest campionat. Gruparea de pe „Orăşenesc” nu a putut opune prea multă rezistenţă lui CS Ştefăneşti, iar la final s-a înclinat cu scorul de 0-2. Startul disputei a fost unul nefericit pentru dâmboviţeni, după ce ilfovenii au deschis scorul prin Anghel (3), printr-un şut la colţul lung.

Cinci minute mai târziu, Titu a avut şansa restabilirii echilibrului pe tabelă, dar Sima a irosit cea mai mare ocazie a meciului. Scăpat singur spre poarta adversă, pe assist-ul lui Calofir, „decarul” Urbanului s-a emoţionat şi a expediat mingea în portarul Voicu.

La următoarele două atacuri, dâmboviţenii nu au mai găsit cadrul buturilor ilfovene, iar Breazu (11) şi Matei (23) au trimis peste. La intrarea în ultimul sfert al reprizei Titu şi-a arătat din nou incisivitatea, dar obiectul muncii nu a dorit să intre în poarta căutată.

În prima fază, Voicu a scos de lângă bară şutul lui Calofir, iar apoi, execuţia lui Sima, din lovitură liberă, a ocolit de puţin buturile ilfovene. În actul secund, cele mai multe atacuri dâmboviţene s-au oprit în apropierea careului advers. Profitând de pasul înapoi făcut de gazde, CS Ştefăneşti a mai lovit o dată prin Dumitrescu (61), după ce a ajuns faţă în faţă cu Drăguşin.

Printre atacurile ilfovene, Titu a încercat să reducă din handicap prin nou-intratul G. Ion, dar la capătul a două încercări, acesta nu a găsit niciodată ţinta. După înfrângerea din această după-amiază, Urban a rămas în continuare fără punct câştigat pe teren propriu în acest an, iar etapa viitoare se va deplasa la Aninoasa, pentru a întâlni echipa din localitate, în ultima deplasare a campionatului.

Urban Titu – CS Ştefăneşti 0-2 (0-1)

Marcatori: Anghel (3), Dumitrescu (61).

Titu: Drăguşin – Ghioacă, Vlad, Matei, Lupu – Gârniţă (71 Moraru), Tuţă (46 Năstase), Albu, Breazu (60 G. Ion) – Sima, Calofir. Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

Ştefăneşti: Voicu – Ciortan, Cazacu, Fodor, Alecsandru – Mbabi, Ivan – Păun (87 Luiceanu), Zaina (68 Braga), Anghel (79 R. Mihai) – Dumitrescu (68 Mihăiţă). Antrenor: Gabriel Toma.

Stadion „Orăşenesc”. Spectatori: 100.

Au arbitrat: Elena Demetrescu – Alexandru Mihăilă (ambii Rm. Vâlcea), Ovidiu Dorobanţu (Olanu – VL).

Observatori FRF: Mugurel Vădan (Bucureşti) şi Marian Iancu (Urziceni).

Cartonaş galben: Anghel (59).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial