27 aprilie 2024
Ionuț Timofte, jandarmul dâmbovițean care face performanță

Ionuț Timofte, jandarmul dâmbovițean care face performanță

COMUNICAT DE PRESĂ

Jandarmul Ionuţ Timofte, vicecampion la “Campionatul Național de Alergare Montană Masters 2023” 

Ionuț Timofte a reprezentat timp de peste 7 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai multe competiții sportive (semimaratoane pe asfalt, crosuri și maratoane montane), la care a obținut rezultate bune și foarte bune.

Duminică 25 iunie a.c., jandarmul montan a obținut o nouă performanță notabilă. A obținut locul al II-lea la “Campionatul Național de Alergare Montană Masters 2023”, categoria de vârstă +35 ani, concurs care s-a desfășurat în comuna Cocorăștii Mislii din județul Prahova.

Pasionat de sport și dealergarea montană, subofițerul a parcurs o distanță de 12 km, cu diferență de nivel de 475 metri, la care a obținut un timp oficial de o oră și 34 de secunde.

La începutul lunii iulie 2023, jandarmul montan intenționează să participe la ultramaratonul “Carpathia Trails”, care va avea loc la Cheile Grădiștei.

Plutonierul-adjutant Ionuț Timofte este încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Platoul Montan Bucegi și îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân”Dâmbovița din anul 2006. 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial