3 mai 2024
Exclusiv: Piromanul din Manga! A dat foc casei părinteşti după ce şi-a snopit mama în bătaie!

Exclusiv: Piromanul din Manga! A dat foc casei părinteşti după ce şi-a snopit mama în bătaie!

pirom6Cu mintile intunecate de bautura, un barbat din localitatea Manga a pus foc casei parintesti.
piromMai mult, inainte si-a chinuit mama, cu pumnii si cu picioarele, iar apoi ar fi vrut sa-i ia viata, intr-o capcana de flacari, povestesc rudele.
pirom4Doar o minune dumnezeiasca a facut ca biata batrana, de 72 de ani, sa geasca scapare si sa se refugieze din calea fiului agresiv.
Cand a vazut ca mama sa a fugit, atacatorul a incendiat locuinta…
pirom1“Face scandal si a venit si a dat foc la casa. Cu ce l-a suparat biata mama? Biata mama nu l-a suparat cu nimic, tocmai ca-i dadea sa manance, il intretinea.
Din cauza bauturii. Putea sa-i dea foc… Da… Mama mea e foarte suparata, sufera si cu inima”, ne-a povestit Maria Dinu, fiica batranei.
pirom5Batrana este vaduva si locuia singura dupa ce i-a murit sotul. Are doi copii – o fata si pe fiul care i-a incendiat casa. Individul este divortat de sotie, iar baiatul lui a plecat peste hotare.
pirom3Ramas singur, si-a inecat amarul in bautura. Nimeni nu se astepta insa sa devina asa violent cu sarmana sa mama
pirom2“S-au certat, a batut o, a strans o de gat, ce o mai fi facut, a amenintat-o ca-i da foc la casa si ea a fugit! Dupa parerea mea, o omora…”, ne-a declarat Mihaela Stan, cumnata piromanului.
Barbatul a fost arestat preventive pentru 30 de zile. Este acuzat de distrugere, lovire si amenintare, iar daca va fi gasit vinovat risca pana la 7 ani dupa gratii.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial