19 aprilie 2024
FIENI: Un fost subofiţer SRI s-a împuşcat în piept cu arma de vânătoare! Vezi ce l-a împins! FOTO EXCLUSIV!

FIENI: Un fost subofiţer SRI s-a împuşcat în piept cu arma de vânătoare! Vezi ce l-a împins! FOTO EXCLUSIV!

Ganduri negre numai de el stiute l-au impins la moarte pe un fost subofiter SRI, la Fieni! Barbatul, de 46 de ani, s-a impuscat in piept cu arma de vanatoare pe care o detinea legal. Avea si datorii, povestesc apropiatii sai, dar cel mai mult se pare ca-l apasau certurile cu sotia sa. Se pare ca barbatul avea scandaluri dese cu femeia. Ultima data i-a vandalizat acesteia masina si a amenintat-o ca-si va lua viata

SMS-ul mortii

Se pare ca inainte sa-si puna capat zilelor barbatul i-a scris un SMS sotiei sale in care i-a spus ca i-a furat masina, i-a devastat-o si ca urmeaza sa se impuste. Sotia fostului ofiter SRI reclamase la Politia din Capitala ca sotul i-a furat masina. O echipa de anchetatori din Bucuresti a sosist la Fieni, impreuna cu proprietara autoturismului. Au gasit masina cu cauciucurile taiate, arsa in interior, iar barbatul femeii era fara mort, in sufrageria casei de vacanta, impuscat in piept. Alaturi de el era arma de vanatoare.

“O batea de o scapa numai politia!”

Valentin Staniloiu, fost ofiter SRI, se pensionase in urma cu doi ani. De fel din Bucuresti, omul isi petrecea ierinile la casa de vacanta pe care o avea din partea ultimei sale sotii, la Fieni. In ultima vreme o ducea rau cu banii, spun apropiatii sai. Renovase locuinta si ramasese dator la banci. Devenise din ce in ce mai violent cu sotia sa, povestesc rudele. “O decadere, nu-mi dau seama. Avea si probleme cu banii? Da, oarecum. La banci erau datoriile? Da, cred ca avea, de la casa asta”, a declarat in exclusivitate pentru mariusbuga.ro Mihai Pistea, socrul victimei. “Stiati ca au certuri? Aveau. O bateau pe ea. O batea des? O batea”, povestea Nicolae Marisoi, unchiul victimei. “Ce l-a impins doamna sa faca acest lucru? Datoriile! Ce datorii avea, zice ca avea masina, el lucra la Bucuresti nu stiu unde si nevasta era pe la tribunal, asta. Veneau 3 femei la el aici. Amante? Femeile pe care le-a avut el, are 3 copii cu 3 femei. Ea n-a mai dat pe aici de juma de an. O batea cand venea de o scapa politia”, isi amintea Maria Marisoi, matusa victimei.

Descoperirea macabra

“Am fost sesizati de doi colegi de la Directia Generala de Politiea municipiului Bucuresti ca in urma efectuarii unei verificari pentru o reclamatie pe raza orasului Fieni, in locul unde trebuiau sa efectueze verificarea proprietarul se afla decedat in locuinta”, ne-a precizat cms. Gheorghe Safta, seful serviciului criminalistica al IPJ Dambovita.

“Vreau sa fiu incinerat”

Barbatul a lasat langa el mai multe bilete de adio in care spunea ca isi lasa averea celor dragi si isi exprima dorinta sa fie incinerat. Anchetatorii au ridicat de la fata locului arma cu care s-a impuscat fostul ofiter SRI, dar si mai multe probe pe care le-au dus la laborator. Trupul neinsufletit a fost dus la serviciul de medicina legala pentru necropsie

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial