2 mai 2024
EXCLUSIV! Un bărbat de 53 de ani, din Dâmbovicioara, s-a omorât după ce l-a lăsat nevasta singur de sărbători!

EXCLUSIV! Un bărbat de 53 de ani, din Dâmbovicioara, s-a omorât după ce l-a lăsat nevasta singur de sărbători!

Despartire cu final tragic, in satul Dambovicioara, langa Titu! Un barbat de 51 de ani si-a pus capat zilelor dupa ce sotia lui a decis sa-l lase singur de sarbatori si a plecat peste hotare. Femeia n-a tinut cont de rugamintile omului sa ramana alaturi de el si de familie si a decis sa se intoarca in Spania. Sotul a avertizat-o ca il va avea pe constiinta daca pleaca iar de acasa, dar femeia nu l-a crezut. Din pacate si-a pus planul in aplicare.

“A ingerat o cantitate mare de soda caustica”

In stare critica, barbatul a fost transportat cu ambulanta la spitalul judetean de urgenta din Targoviste. Medicii au facut toate eforturile sa-l salveze, dar din pacate fara succes. “A fost adus de catre ambulanta, deja in ambulanta a facut stop cardio-respirator, in serviciul de urgenta s-a constatat practic decesul. Este un pacient relativ tanar care a ingerat o cantitate mare de soda caustica”, a declarat pentru mariusbuga.ro dr.Carmen Marcu, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste.

A mai avut o tentativa…

Barbatul era casatorit de aproape 30 de ani. Era tatal a trei fete, dintre care una era infiata. Chiar cea din urma a fost cea care l-a gasit pe om fara viata.”A mai avut o tentativa odata, l-am scapat si doar atat…”, spune Nicoleta Roman, fiica victimei.

Rudele si apropiatii barbatului spun ca l-au auzit pe acesta cum se certa cu sotia lui sa nu mai plece in strainatate, dar femeia nu l-a ascultat si ieri dimineata a decolat spre Spania.

“N-a vrut sa ramana, cu pretul vietii lui…”

“N-a fost de bunavointa sa plece afara, el a vrut s-o retina acasa si ea n-a inteles. Si tot n-a vrut sa ramana, cu pretul vietii lui. I-a zis, ramai acasa ca sa nu ma ai pe contiinta, iar ea n-a inteles si tot a plecat”, e convinsa Irina Dumitra, sora sinucigasului. “Nu se intelegeau bine. Nu era de acord ca d-na sa plece in strainatate? Normal, ca orice sot. Ce spunea? Ca nu e bine sa plece, o vrea acasa si era contra’, confirma si Violeta Dumitra, nepoata victimei.

Sarbatori negre

Politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, dar spun ca toate indiciile le arata ca este vorba despre o sinucidere. Au gasit chiar si un bilet de adio in care omul isi lua ramas bun de la cei dragi. “Am fost sesizati de o tanara de 22 de ani ca tatal sau de 53 de ani a ingerat o substanta toxica. Acesta a fost transportat la spital, decedand”, a precizat ag.Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Fetele raposatului si-au sunat mama sa-i dea cumplita veste. Abia ajunsa in Spania, femeia se vede nevoita sa se intorca din nou in Romania sa-si duca sotul pe ultimul drum

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial