26 aprilie 2024

S.C. Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa S.A. va inaugura Stația de Epurare Târgoviște Sud!

staicucatdS.C. Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa S.A. va inaugura Stația de Epurare Târgoviște Sud, unul dintre obiectivele modernizate în cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”, cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul de Coeziune din POS Mediu.

Se va cunoaşte mai bine care sunt beneficiile pe care le implică pe termen mediu şi lung implementarea proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”, prin contractul de lucrări ,,Reabilitarea și extinderea stației de epurare Târgoviște – Sud ”, pentru locuitorii județului deserviți de către Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A deoarece Stația de Epurare  Târgoviște Sud este o investiţie deosebit de importantă pentru sănătatea populaţiei și a mediului înconjurător. 

La inaugurarea obiectivului vor participa reprezentanți ai autorităților centrale, reprezentanți ai Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentanți în teritoriu ai instituțiilor descentralizate ale statului, conducerea CATD, Managerul de Proiect UIP și executantul proiectului.

sursa – Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa S.A.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial