30 aprilie 2024
Revolta sportivilor după moartea campionului Cătălin Ștefănescu: ”Ești bun doar atunci când prezinți interes. Dacă nu, ești aruncat la gunoi și se uita de tine. Păcat”

Revolta sportivilor după moartea campionului Cătălin Ștefănescu: ”Ești bun doar atunci când prezinți interes. Dacă nu, ești aruncat la gunoi și se uita de tine. Păcat”

Este revoltă printre sportivi după ce Federația Română de Culturism nu a reacționat în niciun fel după moartea campionului Cătălin Ștefănescu, care a plecat dintre noi la doar 29 de ani.

Pe bună dreptate, prietenii și apropiații campionului sunt supărați din cauză că oficialii Federației de Culturism nu și-au găsit timp două minute să transmită un mesaj de regret și compasiune pentru Cătălin Ștefănescu, cu ale cărui rezultate s-au lăudat de atâtea ori.

Cătălin va avea pentru totdeauna respectul nostru, aprecierea și recunoștința pentru toată activitatea sa, dar mai ales pentru omenia de care a dat întodeauna dovadă.

”Unde este “marea familie FRCF”? In momentele astea trebuie sa demonstrați ca va apreciați sportivii nu doar atunci când aduc medalii și implicit bani. Când plătim taxele și vin medaliile cu care se lauda “Maeștrii” pe la toate televiziunile e bine , însă când noi sau familiile noastre trecem prin momente mai delicate se cam uita de noi. Se demonstrează încă o data ca ești bun doar atunci când prezinți interes. Dacă nu ești aruncat la gunoi și se uita de tine. Păcat. Andrei Alexandrescu ma bucur ca ai pus punctul pe i. Ești unul dintre cei mai in măsura.Iar pentru cei care ii pupați in fund gândiți-va ca putea sa fie oricare dintre noi in locul lui, atitudinea e aceeași. Odihnește-te in pace, George Catalin Stefanescu !!!🥹🙏”, a transmis Cornel, unul dintre cei mai apreciați sportivi dâmbovițeni.

”Ma intreb… oare baiatul asta nu a meritat niciun necrolog din partea “familiei FRCF = Federatia Romana de Culturism si Fitness“???”, spune Andrei, prieten și coleg cu Cătălin Ștefănescu.

”Dumnezeu sa te odihneasca om bun și iubitor😔Nu te vom uita NICIODATĂ!🏆”.

”Sincer, eu cred ca DA. Andrei parca, era și o vorba “…și la bine și la rău”. Ma rog, personal, nu am văzut pe vreo pagina oficială, măcar un anunț”

”Prietene drag , de obicei nu fac comentarii cu tente de nici o forma …, dar aici ai perfectă dreptate ! A purtat cu onoare tricolorul de fiecare dată când a avut ocazia . Sa-i fie ascensiunea ușoară … 🥺

”Nesimțiții aia așteaptă doar taxe și atât ce contează viata sportivilor pentru ei?”

”Sincere condoleante!Sa stii ca e valabil, indiferent de Federatie..noi cei afiliati, incadrati indirect(sportiv, antrenor) avem doar obligatii mai putin drepturi! 🙏

”Din acest motiv nu m am urcat niciodata pe scena,nu suport sa fac plata la niste hoti care te ridica in slavi doar cat le aduci medalii si care face banii pe spatele sportivilor!!!”, au reacționat apropiații lui Cătălin.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial