6 mai 2024
Destin tragic pentru un fost pompier. A murit ars de viu, în propria casă

Destin tragic pentru un fost pompier. A murit ars de viu, în propria casă

pomp4Destin tragic în cazul unui fost pompier din Dâmboviţa, care a murit ars de viu, în casa distrusă de flăcări.

pomp5Bărbatul, acum în vârstă de 90 de ani, se deplasa greu şi n-a putut fugi din calea flăcărilor. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la soba încărcată cu prea multe lemne.

pomp6Bătrânul era văduv de 13 ani şi locuia singur, într-o casă din Crevedia. Copiii care se jucau pe stradă au văzut că din gospodăria lui se răspândeşte un fum gros şi au dat alarma.

pomp1Constantin Butnărașu, vecinul victimei: “Se jucau aici, nepotul şi a auzit când au bubuit geamurile de la o sobă, din ce am auzit, e un godin, ceva, o sobă din aia rotundă”.

pomp2Oamenii au încercat să intre în casă şi să-l salveze pe proprietar, însă nu au reuşit. Până la sosirea pompierilor, bietul bătrân murise.

pomp3Marian Nicolae, vecinul victimei: “A fost pompier ultima oară, şef pe timpul lui, şef de brigadă. Vreo doi vecini au dat să intre, au băgat două stingătoare, nu au putut să intre.”

Bătrânul avea o fată care trăieşte într-o localitate învecinată şi care îl vizita des. Vecinii spun că şi ei îl ajutau la treburile gospodăreşti, pentru că el se descurcă tot mai greu.

pompIon Tudor, vecinul victimei: “De vreo două, trei săptămâni nu mai putea, nu îl mai ţineau picioarele, mă mai duceam eu cu un vecin, îi mai duceam lemne în casă. Aseară o fi vrut să bage în foc şi o fi căzut pe aia.”

Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală din Târgovişte, pentru autopsie. Între timp, fiica şi rudele omului se pregătesc de înmormântare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial