8 mai 2024
“PARCĂ A FOST CUTREMUR!” Brutărie devastată de EXPLOZIE, la Finta! O angajată a fost rănită!

“PARCĂ A FOST CUTREMUR!” Brutărie devastată de EXPLOZIE, la Finta! O angajată a fost rănită!

Explozie, în aveastă dimineaţă, la o brutarie din comuna Finta!

Cladirea a fost avariata in totalitate iar o angajata, in varsta de 35 de ani, a fost ranita in urma deflagratiei si a ajuns de urgenta la spital.

Cand s-a produs explozia, inauntru erau trei angajate dar din fericire, doua dintre ele au scapat nevatamate.

“Aoleu, aoleu, s-a cutremurat casa, am zis ca e cutremur de 7 grade, s-a cutremurat casa rau. Femei care tipau, erau acolo in spate, norocul a fost ca se schimba tura”, ne-a povestit Ion Aciubotaritei.

“Tipau fetele alea, aoleu aoleu, si m-am dus si l-am sculat pe ginere, ca a busit brutaria”, spunea Mandea Manea.

Brutaria nu este racordata la reteaua de gaze iar cuptoarele functioneaza pe lemne, de peste 15 ani. Niciodata nu s-a intamplat vreun incident aici, iar intamplarea de astazi ii pune pe ganduri pe proprietari.

“O mana criminala, nu-mi dau seama, nu inteleg, n-are cum, e un cuptor d-asta, n-are nimic, n-are gaze, sunt niste lemne, e o soba in care bagi in foc. A bagat in foc si aia e”, ne-a marturisit Marius Chifu, patronul brutariei.

“In urma cercetarilor efectuate se pare ca explozia s-a produs din cauza unei avarii tehnologice urmata de un incendiu, mai exact, supraincalzirea unui bazin pentru apa calda montat deasupra unui cuptor de paine incalzit cu lemne”, a precizat Eduard Telea, purtatorul de cuvant al ISU Dambovita.

Cercetarile continua pentru a se stabili cu certitudine cauza deflagratiei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial