24 aprilie 2024
CADAVRUL DIN RÂU! Ce mister ascunde moartea unui bărbat, de 56 de ani, din Săcuieni! VIDEO

CADAVRUL DIN RÂU! Ce mister ascunde moartea unui bărbat, de 56 de ani, din Săcuieni! VIDEO

morts3In timp ce familia il astepta acasa, un barbat de 56 de ani a fost gasit mort in raul Ialomita, langa Sacuieni!

Anchetatorii au aflat ca omul se certase cu un localnic la care muncea cu ziua si plecase suparat, spre casa.

Nimeni nu stie insa ce s-a intamplat pe drum. Politistii trebuie sa afle acum daca victima s-a sinucis, a suferit un accident sau cineva i-a vrut raul.

Barbatul locuia in satul Sacueni, iar aseara se indrepta spre casa, spun cunoscutii. Pe drum insa, s-a petrecut tragedia. Doi tineri care treceau prin zona au dat peste imaginea de groaza. Au sunat imediat la 112, iar la fata locului au venit politistii criminalisti.

Alexandru Bidirean, martor: “Cand veneam de la pescuit, am vazut pe cineva in apa. Cand am coborat, era domnul, mort. N-am stiut cine era initial, era cu fata in apa, am sunat la interventii si l-am scos din apa.”

Familia barbatului spune ca omul muncea intr-un sat vecin.

Bogdan Bacioiu, fiul victimei: “A fost la munca la cineva la Lazuri si s-ar fi certat acolo cu el si a plecat acasa. A cazut de pe mal si l-a luat garla…”

Cel care ii daduse victimei de lucru povesteste ca s-au certat. Si ca nu era prima discutie mai aprinsa dintre ei. Asa ca nu si-a facut griji cand a vazut ca barbatul pleaca suparat.

Vlad Nicolae: “L-am luat ca sa curatam niste craci de salcam si cand este greu si baut la munca, se supara si pleaca. Asa a zis, eu plec. I-am spus, garla e mare, a plouat… nu, eu ma duc acasa!”

Dumitru Ionica, vecin: “A dat sa treaca acasa, l-a luat apa, cine stie cum a murit… si-a gasit sfarsitul.”

Cadavrul barbatului de 56 de ani a fost dus la serviciul de medicina legala din Targoviste. Dupa ce vor avea si rezultatul autopsiei, anchetatorii vor putea da un verdict privind cauza mortii.

morts1 morts3 morts4 morts5 morts morts6

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial