7 mai 2024
Tragedie la Dărmăneşti. Un tânăr, de 22 de ani, a murit intoxicat cu fum

Tragedie la Dărmăneşti. Un tânăr, de 22 de ani, a murit intoxicat cu fum

darm4Un tânăr de 22 de ani din Dâmbovița și-a găsit sfârșitul intoxicat cu fum, în camera în care dormea. Încăperea a luat foc de la câteva lumânări lăsate aprinse, arată primele date.

darm3Tânărul locuia într-o casă din comuna Dărmănești, împreună cu mama sa şi lucra cu ziua. Femeia l-a crescut singură de când băiatul avea 7 ani, după ce s-a despărţit de tatăl lui. Ea a fost cea care l-a găsit fără suflare.

darm6Ana Procopianu, mama tânărului decedat: „A aprins nişte lumânări, cred că a dat cu mâna cum dormea el pe patul ălălalt, peste ele. Masa fiind micuţă, avea şi el acolo, ceasul, radio, telefonul, o fi răsturnat jos şi a luat foc ceva de acolo.”

darm5Apropiaţii familiei au fost şocaţi de cele întâmplate.

darm1Vecin: „E o tragedie fără margini. S-a culcat cu ţigara aprinsă şi eu cred că asta este explicaţia, a luat foc, a ars mocnit. El fiind obosit, venit de la muncă, s-a intoxicat cu fum. A fost găsit la uşă, a încercat să iasă, dar nu a mai reuşit.”

darmVecină: „El, săracul, de fumul ăla zice că s-ar fi dus până la uşă, acolo a picat. Mama sa n-ar fi fost acasă. Ori s-ar fi întâmplat cu amândoi, ori dacă ar fi fost mama sa.”

darm2Marius Buga, Pro TV: Disperată, mama tânărului a sunat cu ultimele puteri la 112 şi a cerut de urgenţă ajutor. În scurt timp, aici s-au mobilizat pompierii şi cei de la ambulanţă. Din păcate însă, salvatorii nu au mai putut să facă nimic altceva decât să constate decesul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial