29 martie 2024

Un taximetrist din Târgovişte, arestat preventiv după ce a recunoscut că şi-a violat fiica vitregă, de 14 ani! VIDEO

taxp1Un taximetrist din Targoviste a fost arestat preventiv, dupa ce fiica sa vitrega, o fata de 14 ani, a marturisit ca a violat-o.

Adolescenta s-a plans unui profesor la scoala, iar dascalul a anuntat politia. Dupa analizele medicale facute de legisti, care demonstrau categoric spusele copilei, individul si-a recunoscut faptele si a ajuns dupa gratii.

taxp3Fata locuia cu tatal vitreg si cu fratele ei mai mic, de 7 ani, intr-un cartier de la marginea orasului Targoviste.

Mama ei este plecata, de doua luni, la munca in strainatate. Copila le-a povestit anchetatorilor ca intr-o zi i-a cerut tatalui vitreg permisiunea sa mearga la o intalnire cu un baiat.

taxp2Atunci, individul a atacat-o, sustine adolescenta, si a violat-o.
Medicii legisti au confirmat raportul sexual, iar in final, individul si-a recunoscut fapta.

Apropiatii familiei sunt uluiti de cele intamplate, mai ales ca
taximetristul, de 39 de ani, a crescut-o pe fetita de cand era mica si parea un parinte grijuliu.

Iulian Donoasa: “Mai, mama, ma mai, maica. Cum poate sa faca un om in halul asta, sa faca lucruri din asta. Niciodata nu mi-am inchipuit ca poate sa faca asta. E animalic…e ceva inuman”.

taxpGhiorghita Andrei: “A avut grija de copiii, chiar nu imi vine sa cred. Mergea la scoala, isi lua copiii, ii intreba daca au mancat, daca nu”.

Reporter: “Nu a dat nimic de banuit?”

Ion Andrei, unchiul suspectului: Nimic. Imi pare rau de el, era un baiat saritor, ajuta pe toata lumea… ducea copiii la scoala, era pe taxiu, ii aducea.”

Asistentii sociali au deschis si ei o ancheta, iar adolescenta primeste consiliere psihologica.

Ea si fratele sau mai mic vor fi dati in grija unui asistent maternal, pana ce mama lor se va intoarce in tara.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, pentru infractiunea de viol. Daca va fi gasit vinovat, el risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 5 la 12 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial