28 martie 2024

Descoperire șocantă într-un cămin de alimentare cu apă, la Voineşti! Cum a fost găsit un bărbat

onces3Descoperire șocantă, duminică seară, la Onceşti, în comuna Voineşti. Un bărbat de 68 de ani a fost găsit înecat într-un cămin de alimentare cu apă, al unei vecine.

once1Cel mai probabil, cred anchetatorii, bărbatul s-ar fi aplecat prea mult să ajungă la țeava de unde curgea apă și a alunecat acolo.

onces2Fiica proprietarei, o tânără nevăzătoare, a fost cea care a strigat după ajutor, însă până să ajungă cineva acolo să îl salveze, omul și-a dat ultima suflare.

onces7Bărbatul de 68 de ani era văduv şi locuia cu una dintre fiicele sale. I-a spus femeii că merge să ia nişte apă de la o vecină, dar nu s-a mai întors.

oncesAlertaţi de ţipetele fiicei nevăzătoare a proprietarei unde s-a întâmplat tragedia, mai mulţi vecini şi rudele bătrânului au mers imediat să vadă ce s-a întâmplat.

onces6Florina Călin, fiica victimei: “A fost singur acasă, ne-au strigat vecinii, vino să îl salvezi pe taică-tău, a picat într-un puţ.”

onces4Medicii ajunşi la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului.

onces8Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat nenorocirea.

onces1Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial