25 aprilie 2024
VIDEO! VIOL RATAT, noaptea trecută, la Crevedia! Atacatorul către victimă: “Multă sănătate şi fericire…”

VIDEO! VIOL RATAT, noaptea trecută, la Crevedia! Atacatorul către victimă: “Multă sănătate şi fericire…”

violcrevPrin clipe de groaza a trecut joi noaptea o tanara de 23 de ani din Crevedia. Femeia a fost atacata pe strada de un individ de 40 de ani.

Barbatul a incercat sa abuzeze sexual de ea, dar l-au oprit mai intai propria neputinta, apoi si doi martori. Acestia l-au imobilizat pe atacator si au sunat la 112.

Barbatul de 40 de ani le-a povestit anchetatorilor ca a venit in Crevedia pentru a vinde fier vechi. Joi noapte, pe strada, s-a intalnit cu tanara de 23 de ani care se intorcea de la serviciu, din Capitala. A urmarit-o cativa pasi, apoi a atacat-o.

Danut Dumitrache, suspect: “M-am dus dupa ea si am tras-o de tricou, m-am trantit cu ea in sant, in gaura aia. Ea zice ca am lovit-o. Mi-a zis ca e domnisoara si…Eu nu pot sa violez pe nimenea ca….”

Speriata, fata a inceput sa tipe, in speranta ca o va auzi cineva. A avut noroc de angajatii unei statii GPL din apropiere care i-au sarit imediat in ajutor. Martorii l-au imobilizat pe individ si au sunat la 112.

Martor: “Am auzit tipand de mai multe ori, am intervenit eu si vecinul de vizavi, am ajuns la fata locului, un individ agresa o fata, am sunat la politie, o batuse, era plina de sange, in zona fetei cel mai mult. Fata era foarte speriata, era socata.”

Danut Dumitrache, suspect: “M-au batut oamenii, uitati…cum sunt cu coastele.”

In stare de soc, victima a fost dusa la spital, apoi la audieri. Suspectul s-a ales cu dosar penal pentru viol si a fost retinut. Vineri va ajunge in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial