29 martie 2024

VIDEO ÎNFIORĂTOR! Primele imagini surprinse după TRAGEDIA de la Văcăreşti! MOARTEA LA 150 KM/ORĂ!

accva2Tragedie marti noaptea pe sosea, in comuna Vacaresti. Doi oameni au murit si alti doi sunt in stare grava la spital, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit cu putere de un copac.

Soferul, un tanar, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, spun politistii. Conducatorul auto si un pasager de 14 ani au pierit pe loc. Alte doua persoane au fost preluate de ambulante, una fiind transferata la Spitalul Floreasca din Capitala.

Putin dupa miezul noptii, in masina care parca zbura pe sosea se aflau patru persoane, cu varste cuprinse intre 14 si 45 de ani. La o viteza atat de mare, soferul de 22 de ani nu a mai putut stapani autoturismul.

“A uitat sa ia curba aici, 150 la ora, n-a schitat nicio frana nimic, a intrat direct in pom”, a spus un martor.

Masina s-a facut praf dupa ce s-a izbit de copac. Soferul si un baiat de 14 ani au murit pe loc. Un alt pasager, care era proprietarul automobilului, a fost proiectat prin parbriz la cativa metri distanta.

“Am gasit 4 victime, o persoana proiectata in afara autoturismului, pe camp si 3 persoane incarcerate. S-a intervenit pentru descarcerarea persoanelor”, a declarat plutonier Vasile Paunescu, seful Garzii de Interventie ISU Dambovita.

In masina era si un fost fotbalist al echipei Urban Titu. El a fost grav ranit si transferat in Capitala.

“Pacient de 45 de ani, in coma, instabil hemodinamic, a fost intubat, l-am trimis la Spitalul Floreasca, stare foarte grava, un al doilea pacient de 20 de ani, internat pentru plaga corneana”, conform medicului Mihai Popa, de la UPU Targoviste.

Politistii au inceput imediat cercetarile. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial