3 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga – ” Învestirea guvernului Ciolacu, presărată cu circ, trandafiri și confesiuni”

Deputatul Daniel Blaga – ” Învestirea guvernului Ciolacu, presărată cu circ, trandafiri și confesiuni”

”Noul guvern Ciolacu și vechile păcate

Avem un nou guvern, marca Ciolacu, PSD. Rotativa mult așteptată, mult negociată, mult deranjată și regizată și-a produs efectele. Întârziate, ce-i drept.

Azi, 15 iunie, a fost învestit guvernul Marcel Ciolacu. Marcel a fost uns prim-ministru, ca-n visul unei nopți de vară. Pentru UDMR-iști e cam coșmar, după ce au fost lăsați pe tușă de cei alături de care au împărțit puterea în ultimii ani.

Marcel a avut un moment de sinceritate și ni s-a confesat, de față cu preafericitul patriarh Daniel. Ne-a mărturisit că nu este nici perfect, nici fără de păcat și că are multe defecte. De imperfecțiunea domniei sale nu prea îi doare pe români, de păcatele personale, nici atât. Cu toții sperăm însă ca Marcel să nu încalce însă cea de-a opta poruncă (să nu furi).

Bineînțeles, învestirea guvernului Ciolacu a fost presărată cu de toate – circ de la microfonul Parlamentului, cu doamna Șoșoacă și liderul AUR, un moment spumos în sală cu domnul Orban, care le-a oferit aleșilor PNL trandafiri roșii, pentru frăția liberalilor cu PSD, au fost și aplauze, dar și cuvinte grele aruncate printre dinți.

Nu s-a vorbit nimic despre eliminarea pensiilor speciale, despre datoriile enorme ale țării, despre prețurile mari, dar nici despre greva celor din domeniul sanitar, care la prânz își strigau nemulțumirile în fața spitalelor din întreaga țară.

Circ avem asigurat, pâinea ne mai trebuie”, spune deputatul Daniel Blaga, președintele USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial