2 mai 2024
Patru oameni au fost răniți într-un accident, azi-dimineață, după ce două mașini s-au izbit

Patru oameni au fost răniți într-un accident, azi-dimineață, după ce două mașini s-au izbit

Patru oameni au fost răniți într-un accident, azi-dimineață, pe raza comunei Niculești, după ce două mașini s-au izbit.

Din primele cercetări, un șofer în vârstă de 30 de ani ar fi virat spre stânga fără să se asigure regulamentar, iar în acel moment în autoturismul său a intrat o mașina ce venea din sens opus.

În celălalt autoturism se afla la volan un bărbat de 53 de ani, din Răcari, iar alături de el erau trei pasageri cu vârste între 37 și 63 de ani.

În urma impactului violent, cel de 53 de ani și pasagerii din mașina sa au fost răniți, preluați de echipajele de la ambulanță și transportați la spital.

”Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Buftea, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 101B, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din Răcari. În urma coliziunii a rezultat rănirea bărbatului de 53 de ani și a pasagerilor din autoturismul acestuia, respectiv 3 bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 63 de ani. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial