29 martie 2024
Deputatul Daniel Blaga: “Suntem o voce tare, de multe ori care deranjează”

Deputatul Daniel Blaga: “Suntem o voce tare, de multe ori care deranjează”

“Noul USR. Alături de oameni

Am luat parte la Comitetul Politic USR, alături de colegii din filiala USR Dâmbovița, Marius Calomfirescu, Daniel Neamtu și Ionut Irinel Badea precum și de colegii din filialele din ţară și diaspora.

Ne-au fost alături liderii grupului Renew Europe, din cadrul Parlamentului European, familie din care face parte şi USR.

Suntem noul USR, cu o viziune clară, în mijlocul căreia se află oamenii şi problemele lor.Uniunea Salvaţi România va cere în continuare cheltuirea corectă și eficientă a banului public, transparenţă în administraţie, onestitate în activitatea instituţiilor statului, respect pentru cetăţeni.

USR reprezintă o forţă politică. Oamenii ne-au acordat încrederea şi au ales primari USR în multe dintre oraşele importante ale ţării.

Suntem o voce tare, de multe ori care deranjează, în consilii judeţene, consilii locale, dar şi la nivel naţional ori în Parlamentul European.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, e decis să lupte mai departe, alături de noi toţi, pentru o ţară cu adevărat ca afară!România poate şi avem cu ce ne mândri!”, a subliniat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial