28 martie 2024
Corneliu Ştefan, liderul TSD Dâmboviţa: “USL are o misiune dificilă”

Corneliu Ştefan, liderul TSD Dâmboviţa: “USL are o misiune dificilă”

USL își respectă promisiunile făcute electoratului și corectează măsurile abuzive realizate de guvernarea portocalie, susţine liderul tinerilor social-democraţi dâmboviţeni, Corneliu Ştefan, reliefând că întrevederea dintre Guvern și delegația FMI a confirmat reîntregirea salariilor bugetarilor.

Şeful TSD Dâmboviţa subliniază că USL îşi va atinge toate obiectivele propuse în programul de guvernare, în ciuda numeroaselor critici aduse la adresa modului de acţiune politică.

“Măsurile luate de Guvernul condus de Victor Ponta au întărit încrederea și credibilitatea partenerilor internaționali în România.

Guvernarea USL a avut un rol extrem de dificil deoarece a trebuit mai întâi să îndrepte toate abuzurile făcute de PDL și să redobândească pe de-o parte încrederea cetățenilor în actorii politici, și, pe de altă parte, să crească credibilitatea României la nivel internațional.

Succesul negocierilor dintre guvernul Victor Ponta și partenerii internaționali ne dovedește că există mari șanse pentru a fi îndeplinite toate măsurile promise de USL”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial