24 aprilie 2024
Crimă la Gura Şuţii. Tată acuzat că şi-a înjunghiat mortal fiul cel mare

Crimă la Gura Şuţii. Tată acuzat că şi-a înjunghiat mortal fiul cel mare

crig2Crimă într-o familie din Gura Șuții, judeţul Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost reţinut de poliţişti, bănuit că şi-ar fi ucis fiul.

crig1Intial, suspectul le-a spus anchetatorilor că băiatul lui ar fi căzut într-un cuţit şi aşa ar fi decedat. crig3Ajunşi la faţa locului, însă, oamenii legii au constatat că probele îl contrazic pe tata şi l-au încătuşat.

crig5Suspectul este tatăl a trei băieţi. Fiul cel mic le-a explicat anchetatorilor că fratele cel mare s-a certat cu tatăl său şi l-ar fi înjurat de mai multe ori. Omul şi-ar fi ieşit din minţi pentru că tânărul nu se potolea şi l-a atacat.

crig6Din primele verificări, spun poliţiştii, bărbatul în vârstă de 61 de ani şi-ar fi atacat fiul cu cuţitul. crig4Tânărul, de 30 de ani n-a mai avut nicio şansă. Când au ajuns cei de la ambulanţă aici era deja decedat.

Când a auzit de tragedie, şi celalat frate a venit dintr-o comună învecinată să vadă ce s-a întâmplat în casa părintească.

crigMihai Dinu, fiul suspectului: Mi-a spus că s-a împiedicat de un scaun şi a picat în cuţit.
Reporter: Mai aveau certuri?
Fiu: Da, pot să spun că da, de la nimicuri din astea.

Individul le-a povestit vecinilor ca fiul rănit ar fi căzut într-un cuţit şi din această cauză a chemat ambulanţa.

crig7Vecină: “Zice că ar fi trecut pe lângă taică-său, taică-său curată la cartofi şi el a trecut şi s-a împiedicat şi a căzut în cuţitul lui taică-său. Pe taică-său îl cunosc destul de bine, nu dădea cu cuţitul în copil.”

Vecin: “Am înţeles că ar fi căzut în cuţit, când am ieşit la poarta ambulanta era acolo, el decedase.”

Dacă va fi găsit vinovat, pentru omor, suspectul risca până la 25 de ani în spatele gratiilor.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial