27 aprilie 2024
O poveste de dragoste halucinantă s-a terminat la poliție: ”Ea trăia în paralel cu mine, cu bărbatul ei și cu alt iubit. Fără să știm!” – ”Minte! De un an jumătate, mi-a dat teroare!”

O poveste de dragoste halucinantă s-a terminat la poliție: ”Ea trăia în paralel cu mine, cu bărbatul ei și cu alt iubit. Fără să știm!” – ”Minte! De un an jumătate, mi-a dat teroare!”

O poveste de iubire s-a încheiat la poliție pentru o tânără artistă, de 34 de ani, din Titu, dar care locuiește cu chirie în Găești, și un bărbat, de 29 de ani, din Târgoviște.

Tânărul ne-a contactat și ne-a povestit că povestea lui de dragoste s-a transformat în coșmar din cauză că femeia de care s-a îndrăgostit l-ar fi tras pe sfoară. Și nu ar fi singurul înșelat.

De cealaltă parte, femeia ne-a declarat că totul este o minciună, că este hărțuită și șantajată.

”De un an jumătate mi-a dat teroare că nu vreau să continui relația cu el.

Mi-a interzis să merg la evenimente, să cânt.

Nu este nimic adevărat din ce spune. Am ordin de protecție, l-a încălcat.

Eu încă nu am divorțat de tatăl copilului meu, nu a vrut să îmi dea divorțul.

Sunt victima unui nebun”, ne-a mărturisit artista.

”Acum doi ani aproximativ am cunoscut-o, iar după o săptămână de relație am aflat că are doi copii, și că au probleme de sănătate, unul în stare gravă.

În timpul ăsta, primea donații de la oameni.

Aceasta femeie spunea că e despărțită de fostul bărbat, care nu o ajută cu nimic și că era foarte violent.

Menționez faptul că eu munceam în Anglia și stăteam două – trei luni plecat, iar după, veneam două – trei luni în țară.

Undeva prin luna iulie a acestui an, am aflat că, de fapt, ea mai are al iubit în paralel. Am rămas prieten cu acel băiat. Și el a fost escrocat de bani și mințit.

Și am aflat că, de fapt, ea nu se despărțise de fostul soț și trăia în continuare cu el!

Ea trăia în paralel cu mine, cu bărbatul ei și cu alt iubit. Fără să știm!

Aflând toate acestea, am înjurat-o pe internet și am amenințat-o la nervi, atât.

Când am venit în țară, acum trei săptămâni, ne-am împăcat.

I-am dat o altă sumă, de 3000 de lei, iar după două zile mi-a băgat ordin de protecție pentru faptul că am amenintat-o și înjurat-o.

Avocata mea mi-a spus că bărbatul ei adevărat ar putea să fie mână în mână cu ea.

I-am dat bani pe card suma de 9700 de lei și peste 10 mii de lei cash.

Am depus și eu plângere la poliție”, ne-a precizat tânărul înșelat.

Artista reclamată susține însă că nu are niciun alt iubit și că doar a rugat un prieten să se dea drept iubitul ei, ca să scape de cel care o hărțuia. ”Sunt o femeie singură!!!! Sunt sătulă de atâtea drumuri la poliție. Ce bani a dat, i-am trimis înapoi. Copilul meu nu era într-o stare gravă, cum minte”.

”Acest individ m-a amenințat cu moartea! A căutat să-mi agreseze virtual copii, prieteni, rudele! A făcut zeci de conturi false pe rețele de socializare Facebook, Tik-Tok pretinzand că sunt eu! Am apelat la avocatul Adrian Cuculis pentru a mă ajuta ! Acest individ mi a dat teroare un an și jumătate, incercand prin fel și fel de metode sa rămână cu forța Intr un loc unde nu este dorit!

Acesta nu înțelege că nu am nici un sentiment fata de el! Deja a exagerat enorm de mult! Sa ajuns prea departe! Doi copii suferă pe seama acestor idioțenii iar eu am cedat psihic deja! Tot stresul care l-am trăit din cauza acestui nebun mă afectat extraordinar de rău!

Exista plângeri penale la Poliția Orașului Titu, Găești exista dosar penal deschis pe numele lui la Parchetul de pe lângă judecătoria Răcari! El singur a trimis diverse sume de bani spunandu-mi că așa se simte el bine și așa o să mă lase în pace! Însă nu a fost așa! Mi a dat teroare!”, se plânge femeia.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial