6 mai 2024
NEDREPTATE! Doi elevi din Dâmbovița, eliminați din Bacalaureat pentru un motiv incredibil!

NEDREPTATE! Doi elevi din Dâmbovița, eliminați din Bacalaureat pentru un motiv incredibil!

gismh1499333091O elevă din Titu și un elev din Moreni au fost eliminați din Bacalaureat după ce comisia care le-a corectat lucrările a considerat că pe foile celor doi apar două tipuri de scris!

Profesorii care au corectat lucrările la Istorie au decis că este vorba despre o fraudă și au hotărât astfel ca elevii să nu își mai poată continua examenul.

Nici vorbă de așa ceva, se apără elevii și părinții lor. Ei spun că au fost filmați de camerele de supraveghere pe tot parcursul probei, au fost supravegheați atent de profesori în sală și nu au făcut nicio neregulă, așa că revoltați au făcut plângeri la Ministerul Educației și au de gând să meargă si la poliție să reclame nedreptatea.

Grav este că ambii elevi pierd șansa de a merge mai departe la facultate, băiatul la Academia de Poliție, iar fata la Academia de Studii Economice.

el-parinti“Când a aflat că a fost eliminată din bac, fata mea a leșinat! Nu există nicio probă că s-ar fi fraudat, dar ei au fost eliminați pe nedrept!”, a declarat pentru targovistenews.ro tatăl elevei.

L-am contatctat și pe șeful Inspectoratului Școlar Dâmbovița, prof. Sorin Ion, care ne-a precizat că nu s-a constatat nicio problemă cu cei doi elevi în timpul desfășurării probei de istorie și că va încerca să îi ajute pe elevi să li se facă dreptate.

Cei doi tineri sunt cunoscui ca fiind elevi cu rezultate bune, așa că nimeni nu înțelege de unde a apărut suspiciunea că au existat două tipuri de scris pe lucrările lor.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial