20 aprilie 2024
Concurs de ciclism, fotbal şi desene pe asfalt! Mişcare, sport şi bucurie, la Răcari!

Concurs de ciclism, fotbal şi desene pe asfalt! Mişcare, sport şi bucurie, la Răcari!

Pandemia a trecut, iar oamenii se bucură din nou de activităţi sportive alături de prieteni, colegi şi vecini!

Ieri, Primăria oraşului Răcari a organizat numeroase activităţi în aer liber, la care au participat sute de oameni.

Pasionaţii de fotbal şi-au dat întâlnire la 𝗖𝘂𝗽𝗮 “𝗡𝗶𝗰𝘂𝗹𝗮𝗲 𝗗𝘂𝗺𝗶𝘁𝗿𝘂” 𝗹𝗮 𝗳𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹. Cei care iubesc mişcarea pe două roţi s-au înscris în concursul de ciclism, iar prichindeii au clorat pe asfalt, alături de părinţi, bunici sau dascăli.

Pentru toţi a fost o zi frumoasă şi reuşită, de care s-au bucurat la maximum.

“Nu am avut un motiv anume. Pur şi simplu am vrut să ne bucurăm alături de oameni de o zi cu soare, sport şi multă mişcare. Şi o să ne revedem cât mai des în asemenea situaţii fericite”, a transmis Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari.

“Succesul nu este un accident. Este muncă grea, perseverență, învățare, studiu, sacrificiu și, mai presus de toate, dragoste pentru ceea ce faci sau înveți să faci.” Pele

📣La startul competiției s-au aliniat 5 echipe:- Politia Răcari;- Liceul Teoretic Răcari;- Mavrodin;- Ghimpați;- Juniorul Răcari.👬Toate echipele participante și-au aparat corect șansele într-o singură grupă stil campionat (fiecare cu fiecare). 🎯Meciurile au fost de un înalt nivel tehnic și tactic cu faze spectaculoase și goluri care mai de care mai frumoase, spre deliciul spectatorilor și a tuturor celor prezenți.✅Fair-play-ul a fost la el acasă astăzi pe stadionul din Răcari – respectul față de adversar, față de regulile jocului și zâmbetul de bucurie de pe fața fiecărui participant la sfârșitul competiției, ne îndreptățește să credem că a fost una dintre cele mai reușite ediții.🏆După desfășurarea tuturor meciurilor clasamentul final arata astfel:1. Juniorul Răcari2. Mavrodin3. Liceul Teoretic Răcari4. Ghimpați5. Poliția Răcari👕Premiile acordate fost destul de atractive constând în echipament sportiv, mingii, pentru locul I și cupe pentru locul I, II și III. 🥇S-au mai acordat diplome pentru:- cel mai bun jucator – Gozu Teodor- golgeter –Trandafir Adrian- golgeter – Niculae Marius- jucator fair-play Buscan Adrian- diplome de participare pentru fiecare echipa🎉Glorie învinșilor, cinste învingătorilor!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial