4 mai 2024
Preoții vor dona sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia. În plus, Arhiepiscopia anunță că se va ocupa de înmormântarea celor decedați și va face și donații

Preoții vor dona sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia. În plus, Arhiepiscopia anunță că se va ocupa de înmormântarea celor decedați și va face și donații

ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI ESTE ALĂTURI DE VICTIMELE TRAGEDIEI DE LA CREVEDIA. PREOȚII VOR DONA SÂNGE. CENTRUL EPARHIAL SE VA OCUPA DE ÎNMORMÂNTAREA CELOR DECEDAȚI ȘI VA DONA CÂTE 5.000 LEI

În continuarea mesajului pe care Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon l-a dat cu prilejul exploziilor de la stația GPL din Crevedia, județul Dâmbovița și cu binecuvântarea Ierarhului nostru, exprimându-ne din nou regretul pentru această tragedie, dar și pentru a fi alături de victimele acestui nefericit eveniment, precizăm că Arhiepiscopia Târgoviștei se va ocupa de înmormântarea celor trecuți la cele veșnice și va dona câte 5.000 de lei familiilor celor decedați. 

În seara zilei de 27 august 2023, de la ora 21.00, preoții din Crevedia au mers la casa copiilor celor 2 decedați pentru a le oferi consiliere duhovnicească, urmând a continua acest demers și în perioada următoare.

Începând de luni, 28 august 2023, preoții, însoțiți de credincioși care vor dori, din Eparhia noastră, vor dona sânge pentru victimele ce au avut de suferit în tragedia de la Crevedia.

De asemenea Arhiepiscopia Târgoviștei va fi alături de familiile care și-au pierdut casele, sprijinindu-le în reconstrucția sau reparația lor.

Suntem pe deplin alături de toți cei care au fost afectați de tragedie, mult încercați de această teribilă catastrofă, fiind gata de a-i susține și de a-i sprijini.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să le dăruiască sănătate și grabnică însănătoșire tuturor victimelor aflate în spitale, iar familiilor îndoliate alinare și ajutor.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial