18 aprilie 2024

Zilele Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița

isjdbZilele Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița

15-16 iunie 2017

Cea de-a doua ediție

La 153 de ani de existență, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița continuă spiritul tradiției celebrării valorilor dâmbovițene din mediul educațional. Pentru a stimula emulaţia în învăţământul dâmboviţean și a consolida identitatea instituțională, această sărbătoare va cuprinde un șir de manifestări specifice. Astfel, ”Zilele Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița” vor reuni la sediul instituției, în sala de conferințe ”Prof. Mihalache Drăghiceanu”, oameni mari ai învățământului dâmbovițean de ieri și de azi:inspectori școlari, directori și profesori sunt așteptați cu interes să evoce momente trăite pe parcursul carierei, experiențe dătătoare de impuls și model în devenirea școlii dâmbovițene.

Programul pimei zile include următoarele activități:

joi, 15 iunie 2017, ora 11.00 13.00, dezbaterea cu tema: Școala dâmbovițeană arc peste timp”. Invitați de onoare foști directori, inspectori – aflați în prezent la pensie.

Acordarea Premiului de Excelență în Educație “Prof. Mihalache Drăghiceanu” școlilor care au obținut rezultate deosebite în domeniul în domeniul incluziunii școlare.

Gala voluntarului din educație premierea voluntarilor elevi și profesori, în colaborare cu CJRAE Dâmbovița.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial