17 septembrie 2021
Ce se întâmplă acum cu Andreea Esca: toate întrebările, toate răspunsurile. Interviu azi, la Ştirile ProTV de la ora 19:00

Ce se întâmplă acum cu Andreea Esca: toate întrebările, toate răspunsurile. Interviu azi, la Ştirile ProTV de la ora 19:00

62137806Ce se întâmplă acum cu Andreea Esca – la Ştirile ProTV de la ora 19:00 vei avea toate răspunsurile!

Vezi la Ştirile ProTV de azi, de la ora 19:00, ce se întâmplă acum cu Andreea Esca, într-un interviu aşteptat de o ţară întreagă.

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, spune Andreea Esca.

„Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată”

Andreea Esca: toate întrebările, toate răspunsurile. Interviu azi, la Ştirile ProTV de la ora 19:00

Luni, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca răspunde întrebărilor pe care toată lumea le-a pus în ultimele zile.

”Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, spune Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară.

Andreea Esca lămurește care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum: ”Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viața ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp. ”Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.”

Interviul integral îl puteți urmări luni, 20 iulie, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial