25 aprilie 2024
Ce înseamnă Goluri Asiatice la pariuri

Ce înseamnă Goluri Asiatice la pariuri

Sectorul pariurilor sportive s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani in Romania. Tinand cont de popularitatea tot mai ridicata a acestor jocuri de noroc, agentiile de pariuri si casele de pariuri online au inceput si ele sa ofere clientilor servicii din ce in ce mai calitative.

Unul dintre lucrurile care se imbunatateste in mod constant in agentiile de pariuri, in special in cele online este reprezentat de oferta de pariere. Astfel, fata de inceputurile pariurilor sportive in Romania, in ziua de astazi pasionatii au la dispozitie sute de tipuri de pariuri din care sa aleaga, inclusiv pariuri de tipul betting exchange.

Unele dintre cele mai populare tipuri de pronosticuri sunt cele pe goluri, la care multa lume apeleaza. Despre pariurile de tipul Goluri Asiatice iti voi oferi detalii in cele ce urmeaza si vei afla astfel de ce ele sunt atat de populare printre pariorii romani.

Pariurile de tipul Goluri Asiatice

Indiferent de sportul la care facem referire (fotbal, hochei, handbal etc.) e clar ca pariurile pe goluri sunt printre cele mai populare. Multi jucatori apeleaza la acest tip de pronostic deoarece prin intermediul lui se pot evita surprizele intalnite la pariurile pe rezultatul final al evenimentelor, lucru care este tot mai frecvent in ultimii ani.

Daca in urma cu mai mult timp pariurile clasice pe goluri erau cele mai populare, acum pariorii au la dispozitie pronosticurile pe goluri asiatice, care iti ofera mai multe sanse de castig si totodata mai multe optiuni de alegere a pronosticului potrivit.

Pariurile pe Goluri Asiatice pot fi impartite in 3 categorii, dupa cum urmeaza:

  1. Goluri Asiatice fara returnare de miza
  2. Goluri Asiatice cu returnare totala de miza
  3. Goluri Asiatice cu returnare partiala de miza

Goluri Asiatice fara returnare de miza

Practic acestea sunt pariuri clasice pe goluri, pe care le vei intalni in oferta agentiilor de pariuri sub forma “sub/peste 2.5 goluri” si alte asemenea linii. In cazul lor lucrurile sunt evidente si usor de inteles, deoarece exista doar doua posibilitati ale pariului plasat – castigator sau pierzator, in functie de numarul de goluri inscris in meciul respectiv.

Goluri Asiatice cu returnare totala de miza

Pentru mai multa siguranta sau daca vor sa plaseze un pariu mai riscant, insa sa fie totusi oarecum acoperiti, multi pariori apeleaza la goluri asiatice cu returnare de miza. Aceste pariuri se gasesc sub forma “sub/peste 2 goluri”, “sub/peste 3 goluri” etc., iar spre deosebire de cele amininte anterior, in cazul lor exista si posibilitatea rambursarii mizei.

Astfel, daca in meciul pe care ai pariat se inscrie exact numarul de goluri din linia selectata de tine (2, 3 etc.), atunci vei primi banii 100% inapoi.

Goluri Asiatice cu returnare partiala de miza

A 3-a categorie de pariuri asiatice pe goluri este reprezentata de cele cu returnare partiala de miza. Din start trebuie sa stii ca atunci cand vei intalni linii de genul 2.25 sau 2.75 atunci ai de-a face cu pariuri cu returnare partiala de miza.

Pentru o intelegere simpla si rapida a acestor tipuri de pariuri trebuie sa te gandesti ca practic ele sunt compuse din doua pariuri separate. De exemplu, daca pariezi pe “peste 2.25 goluri” inseamna ca miza ta va fi distribuita in mod egal pe pariurile “peste 2 goluri” si “peste 2.5 goluri”, despre care ti-am prezentat detalii inainte.

Tinand cont de acest lucru iti poti da seama usor cum vor fi validate asemenea tipuri de pariuri. Astfel, vor exista situatii in care primesti inapoi jumatate din miza, iar cealalta jumatate este pierduta sau primesti inapoi jumatate din miza, iar cealalta jumatate este castigatoare (castigul pariului va fi calculat inmultind cota cu jumatate din miza plasata).

Avantajul acestor pariuri pe Goluri Asiatice este reprezentat tocmai de versatilitatea lor. Astfel, ai la dispozitie multe linii de goluri dintre care o poti alege pe cea mai potrivita pentru meciul respectiv.

Inainte de a paria insa pe goluri asiatice asigura-te ca ai inteles foarte bine aceste tipuri de pariuri, pentru a nu fi luat cumva prin surprindere in momentul validarii lor.

Unde poti juca pariuri pe Goluri Asiatice?

In ultimul timp tot mai multe case de pariuri au inceput sa introduca in oferta lor pariurile asiatice, fie ca vorbim de pariuri pe goluri, fie de handicap asiatic. Totusi, daca vrei sa ai la dispozitie cat mai multe astfel de tipuri de pariuri atunci va trebui sa alegi o agentie de top.

Una dintre casele de pariuri cu cea mai buna oferta la pariurile asiatice este Betano, acolo unde multi romani aleg sa isi plaseze biletele. Poti afla si mai multe detalii citind Betano pareri ale jucatorilor si astfel iti poti face si o idee despre calitatea serviciilor oferite de acest operator.

In concluzie, pariurile asiatice pe goluri reprezinta o optiune foarte interesanta de pariere, pe care ar trebui sa o iei in considerare, daca nu ai facut-o deja pana acum. Prin intermediul acestor optiuni de pariere poti gasi cote foarte avantajoase si pariuri cu sansa mare de reusita.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial