3 mai 2024
Ce a pățit un bărbat din Speriețeni care a insistat să conducă mașina deși avea permisul suspendat

Ce a pățit un bărbat din Speriețeni care a insistat să conducă mașina deși avea permisul suspendat

Surprins la volan, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce, reținut pentru 24 de ore

În urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu – Formațiunea Rutieră, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, față de un bărbat de 44 de ani, din Speriețeni, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Acesta este bănuit că, la data de 7 iulie a.c., în jurul orei 17:42, ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 722, în localitatea Sălcioara, deși ar fi avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Anterior, acesta ar mai fi fost cercetat sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Notă: Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

sursa – IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial