27 aprilie 2024
Necaz după necaz pentru bărbatul care s-a răsturnat cu tractorul, la Blidari, în Cobia. A scăpat din accident, dar l-au supărat rău polițiștii

Necaz după necaz pentru bărbatul care s-a răsturnat cu tractorul, la Blidari, în Cobia. A scăpat din accident, dar l-au supărat rău polițiștii

Necaz după necaz pentru bărbatul care s-a răsturnat cu tractorul, la Blidari, în Cobia.

Tânărul în vârstă de 32 de ani a scăpat cu bine din accident, dar ulterior l-au supărat rău polițiștii.

Anchetatorii au aflat că șoferul nu avea nici permis de conducere, tractorul nu era înmatriculat, iar cel de la volan s-ar fi aflat și sub influența băuturilor alcoolice.

”Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești a reieșit faptul că bărbatul de 32 de ani, din Blidari, în timp ce ar fi condus un tractor și remorca acestuia, fără a deține permis de conducere, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat.

De asemenea, polițiștii au constatat că vehiculul nu era înregistrat în circulație, iar, în urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial