27 aprilie 2024
Ar fi furat numerele de înmatriculare ale unei mașini din Târgoviște și și-ar fi alimentat autoturismul, de la 6 benzinării, fără să plătească

Ar fi furat numerele de înmatriculare ale unei mașini din Târgoviște și și-ar fi alimentat autoturismul, de la 6 benzinării, fără să plătească

Un tânăr, de 23 de ani, din Gura Vulcanei, este bănuit că ar fi produs un prejudiciu de 3000 de lei, mai multor benzinării, după ce ar fi alimentat mașina fără să plătească.

Mai mult, anchetatorii spun că acesta ar fi furat numerele de înmatriculare ale unui autoturism din Târgoviște, pe care și le-ar fi montat pe mașina sa, ca să îi inducă în eroare pe păgubiți.

Nu a luat în calcul toate camerele de supraveghere care i-au surprins mișcările, iar acum dă explicații.

”La data de 5 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un tânăr de 23 de ani, din Gura Vulcanei, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Din investigațiile efectuate, polițiștii au constatat că în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie a.c., ar fi sustras plăcuțele cu număr de înmatriculare ale unui autovehicul parcat în municipiul Târgoviște și, ulterior, ar fi condus pe raza localității un alt autoturism căruia i-ar fi montat plăcuțele respective.

Totodată, în cursul nopții de 1, 2, 3 și 4 decembrie a.c., ar fi alimentat autovehiculul cu carburant de la șase stații, în valoare de peste 3.000 de lei, fără a achita contravaloarea produsului.

Bănuitul este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, urmând ca pe parcursul acestei zile, 6 decembrie, să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial