26 aprilie 2024

A crezut că duce poliţiştii de nas! Cu ce lejeritate le-a prezentat un permis de conducere fals!

www.mariusbuga.ro_images_permisCercetați de poliţişti pentru încălcarea normelor rutiere

Poliţiştii dâmbovițeni au depistat 3 bărbați în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule ori aveau permisul de conducere reținut.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că unul dintre aceștia a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals.

Totodată, polițiștii din Titu au depistat un tânăr de 17 ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Miulești, deși nu avea acest drept.

Din cercetări a reieșit că autovehiculul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumul public, de către proprietar, un tânăr de 21 de ani, care cunoştea faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere.

De asemenea, un alt tânăr de 27 de ani este cercetat de polițiștii din Titu după ce a fost depistat conducând pe raza localității un autoturism radiat din circulație de autoritățile spaniole din anul 2014.

Pe numele celor în cauză, au fost întocmite dosare penale pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial