8 mai 2024
VIDEO – Accident grav la Corneşti. Doi șoferi de camion au fost răniți după ce unul dintre ei a intrat pe contrasens

VIDEO – Accident grav la Corneşti. Doi șoferi de camion au fost răniți după ce unul dintre ei a intrat pe contrasens

Impact frontal între două camioane, pe Drumul Naţional 1A, la ieşirea din judeţul Dâmboviţa spre Prahova.

Doi şoferi au fost grav răniţi după ce unul dintre ei a pătruns pe sensul opus şi a lovit în plin cealaltă cabină. Un şofer a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare, pentru a fi scos din maşină. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat total mai bine de două ore.

Accidentul în care au fost implicaţi cei doi şoferi, de 38 şi 28 de ani, s-a produs în satul Păstârnacu, din comuna Corneşti.

Marius Buga, Pro TV: Din primele verificări, spun poliţiştii, vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul care circula dinspre Capitală spre Ploieşti. Din motive deocamdată necunoscute, acesta ar fi pierdut controlul volanului, ar fi derapat şi ar fi intrat pe sensul opus, izbind violent camionul. Ambii şoferi au fost răniţi grav în urma accidentului şi au fost preluaţi de echipajele de la ambulanţă.

Dr.Corina Corneanu, medic SAJ Dâmboviţa: „Un politraumatism, un accident cu două victime, între două tiruri, pe un pod”.
Reporter: „Suspiciuni de fracturi?”
Dr.Corina Corneanu, medic SAJ Dâmboviţa: „Da, de şold stâng, gambă stânga”.

Rudele unuia dintre răniţi cred însă că accidentul s-a petrecut din cauza stării dezastruoase a drumului.

Maria Dumitrașcu, soacra şoferului încarcerat: „În cursă, venea încărcat înspre Bucureşti, încărcat cu piatră. A fost o groapă şi din groapa aia a sărit camionul”.

Constantin Costache, martor: „Plin de gropi, denivelări, fără marcaje corespunzătoare. Este şi periculos, mai ales în condiţiile astea de ploaie”.

Aurelian Costache, martor: „Roviniete, asigurări şi vedeţi starea lor. Dovadă a faptului că nu au efect banii care se duc. Taxe peste taxe şi rezultatul e ăsta”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cauza accidentului.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial