3 mai 2024
Vestea care NE DĂ FRISOANE! “Municipiul Târgovişte nu mai este încălzit sub nici o formă”

Vestea care NE DĂ FRISOANE! “Municipiul Târgovişte nu mai este încălzit sub nici o formă”

“Termica este în stare de nefuncţionare, municipiul Târgovişte nu mai este încălzit sub nici o formă.

Cei care nu au avut posibilitatea să-şi monteze o centrală vor fi nevoiţi să se încălzească improvizat cu gaze sau cu energie electrică.

Blocurile nu au fost proiectate să reziste la un asemenea consum de energie, aşa că este probabil că se vor întâmpla foarte multe accidente.

Atragem atenţia factorilor de decizie din Târgovişte că a lăsa un municipiu fără căldură într-o iarnă lungă, aşa cum s-a anunţat, nu este un lucru care să le facă cinste.

Faptul că în Consiliul Municipal s-a aprobat în ultimă instanţă montarea de centrale în şcoli şi grădiniţe e de salutat, dar trebuia să se întâmple cu mult înainte.

Ceea ce cred eu este faptul că s-a luat deliberat această hotărâre pentru ca să nu se organizeze o licitaţie publică şi să se încredinţeze aceste achiziţii în mod direct, ceea ce contravine evident legii şi intereselor contribuabilor.

Pentru 39 de locaţii s-au făcut încredinţări directe. Legea prevede că pentru un lot de produse se face o singură licitaţie în cursul unui an.

Această afacere va ajunge în atenţia DNA, dacă nu a fost respectată legea. Consiliul Local nu poate să acopere o ilegalitate”, a precizat Vasile Horga, deputat PNL de Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial