20 aprilie 2024
Acuzaţii grave la adresa unui tânăr din Dragodana! Uite ce l-a reclamat vecina!

Acuzaţii grave la adresa unui tânăr din Dragodana! Uite ce l-a reclamat vecina!

vdra3Acuzatii grave la adresa unui tanar, de 25 de ani, din Dragodana. O vecina l-a reclamat ca i-ar fi violat fata, in varsta de numai 12 ani.
Barbatul recunoaste fapta, dar spune ca adolescenta ar fi mers in casa lui de bunavoie si nu ar fi fortat-o sa intretina relatii sexuale cu el.
vdra5Parintii fetei spun ca nu-l vor ierta niciodata pentru ce i-a facut copilului lor si cer pedeapsa maxima pentru el…
vdra1Suspectul a fost casatorit si a divortat. Are un copil de 5 ani. Le-a povestit anchetatorilor ca idila cu adolescenta din sat ar fi inceput anul trecut, dar pana luna aceasta intre ei nu s-ar fi petrecut nimic necurat.
In urma cu cateva zile insa…
vdraGEORGE STĂNICĂ, reclamat : “Ne-am dus la mine acasa si asta a fost, de bunavoie, nu fortata. Vorbeam pe facebook, mi-a cerut numarul de telefon. Am fost plecat in Germania, o luna jumatate, cand am venit mi-a luat numarul de telefon de pe profil, m-a sunat, n-am vrut, ne-am intalnit si s-a intamplat ce s-a intamplat”
Parintii celui reclamat sustin ca n-au stiut de relatia fiului lor cu minora din localitate, dar sunt convinsi ca mama si tatal adolescentei vor bani de la ei pentru a renunta la plangere
vdra2DORU STĂNICĂ, tatăl tânărului reclamat : “Bani cred. Sa-i ceara bani? Da. Stie ca am ferma de capre, cai. Urmareste bani? Cred. Ba, termina cu anturajele astea, ca nu iesi bine, si uite ca nu m-a ascultat…”
Satenii il condamna insa pe tanar si spun ca indiferent daca fata a fost sau nu acord sa intretina relatii sexuale cu el, n-ar fi trebuit sa faca asa ceva
NICOLETA STAN, vecină : “Ea, minora, el e major, mare, putea sa-si dea seama, cum sa ma bag la un copil de 12, 13 ani, putea sa gandeasca…”
vdra4Dupa ce a aflat de grozavie, mama fetei a mers intr-un suflet la politie si a reclamat totul. Tanarul a fost retinut pentru 30 de zile.
Daca va fi gasit vinovat, suspectul risca pana la 12 ani in spatele gratiilor, pentru acuzatia de viol.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial