20 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! O adolescentă, de 16 ani, din Fieni, A FOST UCISĂ cu 20 de lovituri de cuţit de fostul iubit!

EXCLUSIVITATE! O adolescentă, de 16 ani, din Fieni, A FOST UCISĂ cu 20 de lovituri de cuţit de fostul iubit!

omorfi3“Te iubesc, mami” – sunt ultimele cuvinte ale unei fete de 16 ani, din Fieni, judetul Dambovita, al carei destin s-a naruit sambata noapte intr-un mod sfasietor.

Orbit de gelozie, fostul ei iubit, in varsta de 23 de ani, a injunghiat-o mortal, iar acum va da explicatii in fata politistilor.

Cosmarul prin care trec parintii adolescentei e greu de imaginat. Oamenii si-au gasit copila extrem de grav ranita si au sperat, pana in ultima secunda, ca va invinge moartea.

omorfi2Nici rugile lor insa, nici medicii n-au putut face minuni. Tanara s-a stins. Cu ochii in lacrimi si marcata de scenele la care a asistat, mama adolescentei de 16 ani si-a gasit cu greu cuvintele, ca sa le poata povesti anchetatorilor ce s-a intamplat.

Fata se intorcea acasa cand s-a napustit asupra ei. A tipat dupa ajutor. Rudele au incercat sa o ajute, au sunat la 112, dar era prea tarziu, fata murise.

Inainte de a-si da ultima suflare, fata a trecut prin clipe groaznice. Actualul iubit o lasase la doar cativa metri de casa, dupa ce au fost in oras. Atunci, a aparut langa ea tanarul de 23 de ani cu care a avut o relatie. Orbit de gelozie, baiatul a atacat-o. Disperata, ea a incercat sa scape din mainile lui si a strigat dupa ajutor. Dupa doar cateva clipe, parintii – innebuniti de spaima – au gasit-o prabusita in fata casei.

omorfi4Mama victimei: “Ultimele ei cuvinte au fost “Mami, te iubesc”. Am incercat sa o ajut.

O ambulanta a transportat-o pe fata la spitalul din Pucioasa, iar medicii s-au luptat sa ii salveze viata.

Loredana Budoiu, asistent medical Ambulanta Fieni: “Multiple plagi injunghiate, cea mai grava la gat. S-a incercat resuscitarea, fara rezultat.

Intre timp, la locul crimei au ajuns politisti si criminalisti. L-au gasit acolo si pe principalul suspect – tanarul cu care adolescenta a avut o relatie de doi ani si opt luni. Vara trecuta, s-au despartit, iar rudele fetei spun ca el era gelos si a amenintat-o de mai multe ori in ultima perioada.

omorfiSora victimei: “Era orbit de glozie ca ea avea o alta relatie…o ameninta.

Tatal victimei: “Ii spunea ori esti langa mine, ori nu mai esti deloc.”

Adolescenta traia acum o frumoasa poveste de iubire alaturi de un alt baiat. Tanarul a fost anuntat imediat de tragedie.

omorfi1Iubitul victimei: “El era gelos. Ea avea probleme cu el.

Fata era eleva la liceul sportiv din Targoviste si, cu doar cateva ore inainte de atac, a postat pe o pagina de socializare un mesaj: “Daca ti s-a dat un vis, ti s-au dat si sanse sa il implinesti.” Se pare ca ea avea de gand sa o ia de la capat, dar aceasta sansa i-a fost luata brutal.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial