26 mai 2024
Acţiune de amploare pe şoselele din Dâmboviţa

Acţiune de amploare pe şoselele din Dâmboviţa

Acţiune de amploare pe şoselele din Dâmboviţa.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au depistat un bărbat de 38 de ani, din Gheboieni, în timp ce ar fi condus un autoturism, în municipiul Târgoviște, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Finta au surprins, în satul Finta Mare, un tânăr de 17 ani, din localitate, în timp ce ar fi condus un moped fără a deține permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedul nu era înregistrat/înmatriculat în circulație.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

sursa: IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial