30 aprilie 2024
Accident la Brăneşti: Un şofer, sub influenţa alcoolului, a intrat cu maşina în gardul unei gospodării

Accident la Brăneşti: Un şofer, sub influenţa alcoolului, a intrat cu maşina în gardul unei gospodării

Accident cu pagube materiale, în localitatea Brăneşti.

Un şofer, de 53 de ani, de fel din Bucureşti, aflat sub influenţa alcoolului, a intrat cu maşina în gardul unei gospodării.

Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipajele de intervenţie.

Bărbatul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat că avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

“Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Brănești, cu privire la faptul că un autoturism a intrat într-un gard.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, respectiv în satul Priboiu, unde au constatat că un bărbat de 53 de ani, din municipiul București, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul național 71, din direcția Pucioasa – Târgoviște, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi izbit de gardul unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu un rezultat de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial