5 mai 2024
Accident la Valea Voievozilor. Trei mașini s-au izbit, doi oameni au fost răniți

Accident la Valea Voievozilor. Trei mașini s-au izbit, doi oameni au fost răniți

Accident, aseară, pe raza localității Valea Voievozilor. Trei mașini s-au izbit, iar doi oameni au fost răniți.

”La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 21:05, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Valea Voievozilor.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 30 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72, din direcția Târgoviște către Răzvad, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din Târgoviște.

Ulterior, cel din urmă ar fi fost proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie, de 54 de ani, din comuna Răzvad. În urma impactului, un bărbat, de 41 de ani, pasager al primului autoturism, a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto, de 21 și 54 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Șoferul de 30 ar fi refuzat să fie supus testării cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Cu ocazia prelevării de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, conform art. 22, indice 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, s-a dispus retragerea permisului de conducere pentru o perioada de minim 12 ore.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial