28 aprilie 2024
Cascadorie la volan, azi-noapte, la Pucioasa. Un tânăr sub influența alcoolului s-a răsturnat cu mașina

Cascadorie la volan, azi-noapte, la Pucioasa. Un tânăr sub influența alcoolului s-a răsturnat cu mașina

Cascadorie la volan, azi-noapte, la Pucioasa. Un tânăr sub influența alcoolului s-a răsturnat cu mașina.

”La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 01:32, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, de 50 de ani, cu privire la producerea unui accident rutier.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că un tânăr, de 21 ani, din Pucioasa, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Aleea Debarcader, din Pucioasa, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar s-ar fi răsturnat într-o curte.

În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, șoferul a fost testat pentru depistarea consumului unor substanțe psihoactive, acesta prezentând un rezultat preliminar pozitiv”, anunță Poliția Dâmbovița.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial